2777
2789
سلام دوستان ....ایشاالله ایام بکام باشه و سلامت باشید ....بچه ها بنظرتون ارزش داره طلا بفروشیم برای ...

من خودم رفاه و تفریح برام مهمه اگر به کیفیت زندگیم کمک کنه حتما انجام میدم 

این نظر من هست شاید بقیه مخالف باشند 

ممنونم عزیزم درسته حدستون ریالی گرفتم ولی طی نکردم چه وقت پس بدم خیلی ازت ممنونم بهترین مشاور دنیا چ ...

عزیز دلم امیدوارم از حرفم ناراحت نشی چون چند بار دیدم تو پست هاتون تکرار کردین این پول براش پولی نیست به خودم اجازه دادم بهتون بگم حتی برای ثروتمند هاشم یک ریال یک ریاله چه برسه به ۵۰ میلیون بالخره ممکنه اونم از یک سری هزینه ها گذشته باشه و به این ثروت رسیده باشه.......چرا فکر می‌کنیم اگه یوی وضعش از ما بهتره باید کمکمون کنه ......چرا از این دیدگاه نگاه نمیکنین که ۵۰ میلیون بهتون قرضی داده حتی یک روز .....من نمیدونم چند وقته دستتونه....بالخره نیمه پر لیوان رو هم ببینید و کار خواهرتون بی ارزش نکنین در کل برای راحتی خودمون  و ارامش روان مون بهتره توقع مونو از اطرافیان کم کنیم.....و از روی ظاهر زندگی قضاوت نکنیم...نمیدونیم پشت پرده چه خبره ....امیدوادم  حرفهامو راهنمایی خواهرانه و دلسوزانه در نظر بگیری و ازم نرنجی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانیه گوشی سامسونگ داشتم ال سی دیش مشکل پیدا کرده 4 تومن حدودا خرجش هست حدودا 4 سال هم استفاده کر ...

حتما ردش کن ....ال سی دی بخای تعمیر کنن کیفیت کار گوشیت میاد پایین هی وسطش هنگ میکنه بهتره هزینه برای تعمیر ندی

سلام عزیزم بله من ویپاد همسرم و خودم روی گوشی خودمه برو ویپاد خروج از حساب کاربری رو بزن بعد کامل از ...

سلام عزیزم در مورد ویپاد سوال داشتم. 

من چند روری هست که وام ۲۵م برام فعال شده اما به خاطر اینکه قسط یکی از بانک‌ها رو ی مقدار دیر دادم بهم نمیده . با اینکه الان بروز هم هست اون وام. 

از طرفی خود ویپاد پیشنهاد وام برآیند چکیار رو گفته اما وارد پروسه اش که میشم برای مکالمه ویدیویی الان چند روزه حتی صبح زود که میزنم همش میگه ترافیک سایت بالاست لحظاتی بعد اقدام کنید 

احساس میکنم الکیه و سر کارم! این همه صبر کردم تا امتیاز و سکه جمع کردم

شما راه حلی نداريد عزیزم خیلی به وام نیاز دارم

ممنونم 🌺

سلام و صد سلام به شما عزیزان همیشه همراه مدیریت مخارج(حس مجری شبکه یک گرفتم😂)امروز گفتم بدون خرج با ...

سلام خانوم نگین

برای طولانی شدن عمر سیب زمینی

اگه یخچال جا داره 

داخل یخچال تون بذارید

یکی از دوستام می گفت ۲۰ کیلو سیب زمینی خریده

یک وان حمام بزرگ رو پر از خاک کرده 

و سیب زمینی ها رو زیر خاک قرار داده

تا جاشون خنک باشه و نور نبینن 

و به این ترتیب تا چند ماه  سیب زمینی ماندگاری داره

موفق باشید

عزیز دلم امیدوارم از حرفم ناراحت نشی چون چند بار دیدم تو پست هاتون تکرار کردین این پول براش پولی نیس ...

دقیقا منم موافقم ✅

بخدا وقتی خوندم که خواهرشون قرض دادن باخودم گفتم خداروشکر

عزیزم من حتی نمیتونم از مادرم قرض بگیرم 

حتی نمیتونم از خواهرم قرض بگیرم داشته باشه میگه ندارم کمکی بهم نمیکنه بارها پشتمو خالی کرده وتازه حسادت داره از پراید گرفته تا اتومات که عوض میکردم میگفت بدرد نمیخورن الانم که راه دوره متاهل ومنم خونه مستقلی خودمم چندبار کارهایی که کرده پشتم گفتن اونو مادرم گفتن من چون لاغر شدم از فشارهای عصبی که بهم میدادن گفتن این یعنی من مواد مصرف میکنه ای خدا چی بگم که اگه بخوام بگم کوه اشک میریزه 

مادرم یکبار که چندماه قبل پیشش رفتم خودش به زور ۳تومن نقدی آورد به زور داد بهم گفتم پس من اجاره خونه رو بدم بعدش بهت برمیگردونم ۳تومن رو 

دقیقا چهارروز بعدش ماشینم گذاشتم تعمیرگاه خونه خودم دوره گفتم برم خونه مادرم که تاماشین حاظر شه رفتم نیم ساعت نشد باهام بحث راه انداخت اومدم بیام از خونه بیرون حواسش نبود هنوز کامل خارج نشدم زنگ زد به داداشم گفت فلانی ماشین الکی میزاره تو خیابونا میاد اینجا از ما پول بگیره چندروز قبل بهش ۳تومن دادم وفلان

رفتم تو خونه ۳تومن براش زدم همون لحظه و خدافظی کردم 

دیگه ۳ماه نرفتم تاالان خودش هراز گاهی زنگ میزنه

تازه همه این اتفاقا وقتی افتاد که من عید اونجا بودم وخواهرم اومده بود باشوهرش عید اونجا چندروز من کوزتی خونه مامانمو میکردم خواهرم دست به استکان نمیزد 

باید خداروشکر شکر کنین که خواهرتون واسه یک ساعتم پول داد

پدرتون واسه یک ساعت پول بده عزیز دلم الان بد زمونه ای شده هم خون به هم خون رحم نمیکنه

ببخشید رو پشت شما ریپلای کردم عزیزم❤️❤️

سلام به روی ماهت بانو ❤️ به به 😍 پس رفتیم واسه طلا😍هورررررا 💃💃💃💃آفرین به تلاش و مدیریتت عزیزم ...

معصومه جان ممنونم که از خوشحالی من خوشحالین🥹❤️

من در گروه ایتا نیستم متاسفانه. میشه لینکش رو برای من هم بفرستید؟درخواست دوستی دادم خدمتتون🙏🏻❤️

عکس از طلا هم چشم، فردا میفرستم به امید خدا✨

خدا به زندگی شما برکت بده عزیزم🎀

ميشه منم راهنمايي كنيد ميخوام طلا بفروشم سايناs بخرماز طرفي طلاهاي مجرديمه دلمم نميادبخاطر رفتن ب سر ...

من‌ ساینا اس مدل ۱۴۰۱ دارم البته صفر تحویل گرفتم راضی ام خداروشکر 

نه عزیزم بزار الان برات از مراحل عکس می‌فرستم فقط قبلش بگو همسرت حساب ویپاد داره یا نه ؟

نه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

نه عزیزم اگه قرار باشه که این از خودگذشتگی یه طرفه باشه که اصلا درست نیس تازه خیلی خیلی هم کار اشتبا ...

عزیزم درست متوجه شدین منظورم اینه که من یه سال پول زیادی بهش داده بودم وبار چندم بود که بهش مبلغ بالایی قرض میدادم واون هروقت دلش خواست پس میداد.بیشتر بخاطر این ناراحت شدم که هنوز پولو نداده قسط بندی کرد برام حداقل پولی که من بهش قرض دادم ۲۵ تومن بود.ولی سوای این حرفا عاشقشم 

سلام به روی ماهت رویا جون ❤️عه چرا ؟ همین یه ساعت پیش من براشون واریزی داشتم دوباره امتحان کن ببین ع ...

پس چرا برا من اونجوری زد؟؟ینی اون لحظه مشکل پیدا کرده بوده؟؟؟

مرسی مجدد امتحان میکنم ببینم خدا چی میخواد

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دقیقا منم موافقم ✅بخدا وقتی خوندم که خواهرشون قرض دادن باخودم گفتم خداروشکرعزیزم من حتی نمیتونم از م ...

بله شما خیلی حرف درستی میزنی من هم خیلی ازش تشکر کردم وخواهم کرد ولی بقول خودتون پشت پرده خیلی چیزها هست من نمیگم چرا پولش رو میخواد اصلا حرفم این نیست چون خداروشکر پول از کسی نگرفتم واین بار اول هستش واگر بوده یا وام بوده یا قسطی پول گرفتم وپس دادم من هم برای خواهرم از وظیفه های خواهری هیچی کم نگذاشتم چه برای خودش چه برای بچه هاش من حرفم اینه که بهم صبر کنه من پولش رو سه ماهه حداقل بهش برگردونم خدارو شکر آدمی نیستم که از کسی کوچکترین توقعی داشته باشم وخودم رو پیش کسی کوچیک نکردم ونخواهم کرد این مورد هم استثنا بود و به لطف خدا تکرار نخواهد شد 

عزیزم درست متوجه شدین منظورم اینه که من یه سال پول زیادی بهش داده بودم وبار چندم بود که بهش مبلغ بال ...

آها آها متوجه شدم عزیزم اره دیگه اینجوری خداییش بی معرفتیه آدم واقعن ناراحت میشه حق داری اما خب چه میشه کرد خواهراست دیگر …🥴🤣 

سلام معصومه جان امروز بعدازظهر رفتم و سکه هارو فروختم اما به شوهری نگفتم تا بتونم بخرم جایگزین کنم ب ...

خب خدارو شکر عزیزم ❤️ خیلی برات خوشحال شدم عزیزم 

انگار من سبک شدم 😍

خدا به پدر مادرتون هم عمر طولانی و با عزت اعطا کنه ❤️

عزیزم همون پس انداز کوچیکِ دیروزت 👌

آرامش بزرگِ امروزت 😍

خدارو شکر که به وقتش پس انداز کردی تا در این روز سخت بشه پشتوانه ات 👌

سلام معصومه جان ممنون بابت اطلاعات بی نظیرتون،یک سوال شما ماهانه ۳میلیون برای پوشاک کنار میزارین؟

سلام عزیزم ❤️ خواهش میکنم 

بله فعلا سه تومن درماه 

باتوجه با شرایط ،خروجی هر ماهمون تغییر می‌کنه 

مبلغ ثابت نیست 

گاه بیشتر ،گاه کمتر