2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم ۳۵ گرم طلای خودت رو بفروش حدود ۳۵۰ م میشه دیگه ، ۱۵۰ میلیون هم قرض بگیرید شده از فامیل خودت بگ ...

ممنون ۳۵ خودم و ۲۵گرم همسرم دست دوم داره

۵۵۰هم نقد

و ۲۵۰ هم رهن این خونمون

کل داراییمون من میگم پول بخابونیم وام بگیریم از شراکت بهتره

همسرم میگه نه پدرم و این حرفها

ماشینمون ۵۵۰میترسم بفروشیم بی ماشین سخت باشه با دو تا بچه

البته شهر کوچیک از طرفیم پدر شوهرم دو تا ماشین داره 

خوب هرچیزی که تاریخ انقضا نداشته باشه و دوباره راحت تبدیل به پول بشه بهتر پوله.بیت کوین و نقره مثلا ...

بیت کوین خوبه. ولی نقره نه. نقره رو بخوای پول کنی حداقل باید ده سال صبر کنی. ارزش نداره به نظرم

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
ممنون ۳۵ خودم و ۲۵گرم همسرم دست دوم داره۵۵۰هم نقدو ۲۵۰ هم رهن این خونمونکل داراییمون من میگم پول بخا ...

بگو پدرت با پولش طلا بخره سودش بیشتره تا با ما شریک بشه 

یا اگه شریک بشه قرضی بده به قیمت طلا الان گرم براش حساب میکنیم خورد خورد پس می‌دیم .

بگو خدای نکرده زبونم لال طوریت بشه نمی‌خوام خودم و بچه ها اوره خیابون بشیم چون پدرتم نخواد خواهر و برادرات سهمشون می‌خوان.

بگو اگه بچه هات دوست داری شریکی نخر .

به زبون بگیرش راضیش کن شریکی نگیرین .

می‌دونی شریکی خیلیا به مشکل خوردن برای همین چشم همه ترسیده شده از شریکی .بازم خودت ببین موقعیت چطوره بر اساس همون عمل کن 

میشه کمک کنید چی سرچ کنیم که بشه اینجور چیزارو ببینیم یاد بگیریم....من امسال ساله اوله دخترم ...

سلام دوست عزیز تو سرچ اینستا بزنین طرز تهیه لقمه مدرسه کلی تو اکسپلور میاد بالا

خواهر گلم هر کاری کنی وام بگیری یا طلابفروشی بهتر از شریکی خونه خریدنه مگر در صورتی که پدر شوهرت خونه رو بنام پسرش کنه وقید کنه که بعدها از سهمش کم کنه وگرنه پول خودت هم از بین میره و دچار اختلاف خواهید شد

ببخشید دوستان عزیزم یک مشورت میخوام الان من برا خرید خونه ۶۰ تومن قرض گرفتم مقدار۲۳ تومن هم قسط پرده وکاغذ دیواری دارم البته اینهاجدا از مخارج وقسط بانک وبیمه هست هیچ طلایی هم ندارم حقوقمون هم ۲۵ تومنه آیا من چجوری میتونم چالش طلا داشته باشم

ببخشید دوستان عزیزم یک مشورت میخوام الان من برا خرید خونه ۶۰ تومن قرض گرفتم مقدار۲۳ تومن هم قسط پرده ...

عزیزم بنظرم قبل چالش طلا قرضاتو صاف کن بعدش راحت پس انداز کن با خیال آسوده

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

سلام دوستان

ما ۲۳۰ تومان وام میخوایم از بانک رسالت که امتیازشو میخریم

ولی کسی رو نداریم از حسابش وام بگیریم چون شوهرم فیش حقوقی نداره

بنظرتون چکار کنیم بهتره؟ بانک دیگه ای سراغ دارید بتونیم تا اخر ماه این مبلغ وام بگیریم؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
دیجی پی وامش چند تومن چند درصد سودمهلت باز پرداختش به چه صورته چند قسطه هست بعد با دیجی پی میشه طلا ...

قصد جسارت ندارم اما این همه سوال حداقل قبل یا بعدش یه لطفنی یه ببخشیدی یه بی زحمتی یه تشکری یه چیزی آدم بگه خیلی قشنگتره هااا اینجوری انگار ادم طلبکاره من یکی که حتی فقد وقتی دارم این پستُ میخونم یجوریه از نظرم دیگه چه برسه اونی که ازش سوال شده میخواد جواب بده 🫣😬

ممنون ۳۵ خودم و ۲۵گرم همسرم دست دوم داره۵۵۰هم نقدو ۲۵۰ هم رهن این خونمونکل داراییمون من میگم پول بخا ...

عزیزم تصمیم گیری اصلی با خودت و همسرت هست ولی اینم نظر منه ، شاید بتونه تو تصمیم گیری کمکتون کنه ❤️

با پول خودتون و پول ماشینتون و وام مسکن خونه رو بخرید و سند رو بزنید بنام خودتون ❤️

پدرشوهرتون هم که لطف میکنند و 500 تومن بهتون میدند با اون پول یه ماشین بگیرید و سندش هم بخوره بنام پدرشوهرتون ، اینجوری هم خونه رو شریک نمیشید و هم اگه حرف و حدیثی پیش اومد یا ایشون پولش رو خواست میتونید ماشین رو بهش برگردونید.❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...