2777
2789
۳ سال پیش زنداداشم میخواست مهاجرت کنه میگفت سبزی خشک سرخ شده میخوام ولی پیدا نمیکنم من تا اونموقع نش ...

سلام عزیزم از باسلام میتونید بخرید.

تو دیوار هم ببینید معمولا خانگی ها میفروشن.

عزیزم من نظراتی که شنیده بودم گفتم به نظر نمیاد که اشتباه باشه من فکر میکنم فعلا برای فروش طلا دست ...

بله درسته تا برج 5 سال آینده میگن مسکن تو رکود عمیق باقی میمونه و بعد اونم فعلا مشخص نیست، البته میگن یه بالارفتن تو قیمت مسکن و خوردو هست که بعد اون خبر دو شب پیش بوجود اومده وبعدش باز مجدد وارد رکود شدید تر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها بیاین بگین چقد طلا خریدین شش ماه اول سال

من 8 گرم تونستم بخرم، 2 گرمم آنلاین دارم، و اینکه تا آخر سال باید 40 گرم بقیه هم بخرم

چندتا قرعه دارم منتظر دراومدن اونا و تبدیل به طلام

بعد بچها کی از ویپاد وام چک یار گرفته، میشه بگین چطوره؟ قبلا راحت وام میداد الان میگه فقط چک

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

صبح پاییزیتون پر از آرامش دوستان خوبم 😘

امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید 🤲

کارهای من و خانواده  در  شش ماه اول سال 🫠

چکاپ دندان پزشکی انجام دادیم خانوادگی و ترمیم انجام شد 🤗

هزینه کلاس های پسرها و ثبت نامشون که به یورو باید پرداخت میکردیم 😍☺️

خرید ۳۰۰۰ یورو به قیمت  هر یورو ۹۳ هزار تومان 🙄

آزمون زبان پسرم که با هزینه سفرش ۲۰۰ میلیون شد 

چون باید میرفت  مسقط امتحان میداد  و شکر خدا با نمره بالا قبول شد 🫶🤲🥰

همچنان به یادگیری زبان انگلیسی ادامه میدم و کلی اصطلاح  و کلمه یاد گرفتم حدود ۲۰۰۰ تا 😇

توجه به پس انداز شخصی و رعایت کالری شماری ☺️

حذف نوشابه نبات شکلات  فست فود و هر گونه شیرینی 😊

الان یک ماهه پاک پاکم 🤭

خرید یک ساله کل مایحتاج منزل شامل همه چیز 🫠

خونه تکونی اساسی و رسیدگی به تمام کسری های منزل 🙂🙃

کلی ترشی و سالاد شور درست کردم ما زیاد غذای فریزری نمیخوریم واسه همین اهل پر کردن فریزر نیستم 😉 😎

پاسپورتهامون  رو تمدید کردیم 😉

مستاجرمون بچه سومشو به دنیا آورد واسه همین همسرم موقع تمدید اجاره چیزی واسش اضافه نکرد و ایشون کلی خوشحال شدن 😇

فعلا اینا یادم میاد 😇

برای خورشید پس از شبهای طولانی

من روی 10900طلا خریدم فعلا تو ضرر هستم و حرص میخورم 

در راستای اینکه هی کفش و کتونی نخرم دیروز رفتم خامتو یک کتونی خوب گرفتم 

همچنان منتظرم وام دو تومنی ویپاد برام باز بشه😐

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

من روی 10900طلا خریدم فعلا تو ضرر هستم و حرص میخورم در راستای اینکه هی کفش و کتونی نخرم دیروز رفتم خ ...

اگه تهرانی میشه ادرس هامتو رو بدی

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

واقعا بهت افتخار می‌کنم با داشتن بچه و زندگی متاهلی این‌همه درس خوندی و برای رشد فردی و استقلال خودت ...

قربونت برم سحر جان

درس پس میدیم خدمت شما🌱

حسبی الله و نعم الوکیل، نعم المولا و نعم النصیر
اصلا خودمون هم نمیدونیم چکار کنیم سر در گمیم. من شوهرم یه اخلاقی داره از معامله کردن ، خرید و فروش خ ...

بنظرم خونه قولنامه ای و تعیین تکلیف کن اگه همه خونه ها تو اون محله سند ندارند که هیچی . اگه میتونی سند بگیر و گرنه ردش کن بره
در مورد فروش همه اموال و یه کاسه کردن اصلا موافق نیستم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

اگه تهرانی میشه ادرس هامتو رو بدی

شهرک غرب مجتمع پلاتین سنتر البته سایز چهل ی مدل بیشتر نداشت 

ما دیشب از غرب تهران رفتیم خیابان رسالت خ هنگام تنوع بالایی داشت از اونجا گرفتم

سلام دوستان به نظرتون ثبت نام ایران خودرو تو این شرایط کار درستیه ؟کدوم ماشین ایران خودرو بهتره برا ...

تارا و دما اتومات اختلاف قیمتشون بالاتره

اصلا خودمون هم نمیدونیم چکار کنیم سر در گمیم. من شوهرم یه اخلاقی داره از معامله کردن ، خرید و فروش خ ...

عزیزم خداروشکر دادین وسیله خریدین ...

خونه دادین ماشین گرفتین اونم به وقتش بهتون برمیگردونه ایشالا ...بعضیا میزارن تو ارز دیجیتال پولشون نابود میشه اونا چیکار کنن برن خودکشی کنن؟ بنظرم همین که یه ماشین خوب خریدین خونه دارین زیاد حرص پول نخور پیش شوهرت اونم از خودت ناامید میکنی اصلا به روی خودت نیار🤭 بنظرم تو این موقعیت از فرصت استفاده کن از پراید رانندگی یاد بگیر بگو خودت دنا رو ببر... فعلا هم تصمیم هیجانی نگیر موقعیتش افتاد تصمیم بگیر