2777
2789
ای جان خوشحالم که یه لحظه بهش فکر کردیواقعیتش هم همینه عزیزم . شاید فکر کنی شعار گونه باشه ولی یادمه ...

چقدددر حرفاتون تک تکش ارامش ازشون میباره واقا درسته منی ک انقد ناامیدم خدارو از یاد بروم وگرنه کسی ک تا الان روزیمونو داده کسی ک تا الان نزاشته محتاج کسی بشیم ازین ب بعدم هست گرنگهدار من انست ک من میدانم شیشه را در بعل سنگ نگه میدارد من نمازمم میخونم ولی خب از وقتی زایمان کردم تند تند و بی حوصله میخونم احساس میکنم از خدا دور شدم ب هرحال تا خدارو داریم نباید ناامید بشیم 

عزیزم ممکنه برای خرید سهام و از پله اول تا آخرش توضیح بدی من هیچی نمیدونم وبلد نیستم برای شروع باید ...

خیلی کار آسونی هست من اول مراحل رو خلاصه میگم اگر نیاز به توضیح بیشتری بود بهم بگو تا بیشتر توضیح بدم 

اولین مرحله دو حالت داره یا شما کد بورسی داری و در یک کارگزاری در حال حاضر احراز هویت هستی یا نداری و باید کد بورسی بگیرید 

خب ممکنه شما کد بورسی نداشته باشی که اگر میخوای تو کارگزاری مفید افتتاح حساب کنی باید وارد سایت سامانه مفید بشی و طبق مراحلی که دونه به دونه ازت میخواد احراز هویت بشی 

اطلاعات باید تو سامانه سجام هم وارد بشه که خوشبختانه تو کارگزاری مفید آنلاین و غیر حضوری انجام میشه وگرنه من یادمه سال ۹۸ که اولین کد بورسی رو گرفتم کلی تو صف موندم تا حضوری احراز هویت شدم 

وقتی که این موارد رو انجام دادی براتون یک کد بورسی صادر میشه 

حالا با کمک اپلیکیشن یا صفحه ایزی تریدر وارد حساب بورسی خودت میشی 

تو قسمت سرچ اسم صندوق های طلا رو وارد میکنی مثلا عیار، کهربا، آلتون و... و می تونید مطابق بودجه تون سهم بخرید 

لطفا این پیش فرض رو هم داشته باشید که حداقل تا ۶ ماه اول سرمایه گذاری تون انتظار رشد سرمایه نداشته باشید که البته این برای قبل هیجانات اخیر بازاره و الان بازار موجش مثبته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سجام خرید و فروش میکنی؟ برای شروع چقد سرمایه گذاشتی؟ اسم صندوق چی هس؟ کدوم خوبه؟ تو چند وقت سود م ...

نه عزیزم سجام فقط برای احراز هویت شماست. خرید و فروش وظیفه کارگزاری هست که انتخاب میکنی 

من خودم با ۳۰۰ هزار تومن شروع کردم و تلاشم اینه مدام این حساب رو شارژ کنم با هر رقمی ... در واقع همه حسن ماجرا همینجاست

در مورد اسم صندوق ها پیشنهاد دادن سخته ولی شما از بین صندوق های با بازدهی بالا مثل عیار و کهربا و... میتونی خریداری کنی. هر یه دونه سهمشون ۳۰ هزار تومنه حدودا ولی من خودم آلتون دارم که هر سهمش ۳ هزار تومنه حدودا و طبیعتا تعداد سهم های بیشتری میتونم بخرم 

نه عزیزم سجام فقط برای احراز هویت شماست. خرید و فروش وظیفه کارگزاری هست که انتخاب میکنی من خودم با ۳ ...

کد بورسی ۵ سال پیش گرفتم.تو این شرایط طلا و دلار به نظرت باز درسته بخرم؟ 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

اگر قصد سرمایه گذاری تو بورس رو دارید حتما حتما اطلاعات پایه ای رو بلد باشید مثلا نماد ها چین، اصلا بورس شامل چیه ، فرابورس چیه، بورس کالا چیه 

الان که خداروشکر اینقدر منابع آموزشی زیاده که جای بهانه نیست 

از یوتیوب و آپارات و صفحه های کارگزاری ها اطلاعات خوبی پیدا می کنید و حتی گاها بر اساس سطح مبتدی طبقه بندی شدن

اولش انگار یه دنیای تاریکه ولی بعدش وقتی نماد ها و جدول ها رو یاد گرفتید خیلی هم جذاب میشه 

کد بورسی ۵ سال پیش گرفتم.تو این شرایط طلا و دلار به نظرت باز درسته بخرم؟

عزیزم من نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم ولی علت نخریدن رو باید ببینید چیه ؟ اگر قراره تبدیل به ملک و طلا فیزیکی و .. بکنید ممکنه این راه ها بهتر باشن ولی من میخوام با حداقل هزینه یک سپرده نقدینگی برای خودم داشته باشم 

انگار که یه جور کیف پول الکترونیکیه ولی یک مورد دیگه رو هم اگر دقت کرده باشید من با رقم های کم دارم حساب رو شارژ میکنم و در جایی که منفی باشه هم نمی‌فروشم

چون شما اگر بازار منفی شد هنوز ضرر نکردی ولی اگر فروختی ضرر کردی پس به نظرم با زیر ۱۰ درصد سرمایه ات وارد بشی ریسک خیلی کمی داره و دومم اینکه ببینی اصلا مایل به اینطور سرمایه گذاری هستی یا نه 

سلام دوست عزیزیه سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده شما برای خرید یا فروش دقیقا همون عدد که تو دیده بان او ...

سلام عزیزم 

من همیشه با حداقل بازه خرید امتحان میکنم که بخرم ولی متاسفانه نمیشه چون این قیمت کسی نمیفروشه بنابراین تو حد وسط میخرم اکثرا 

سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

@niniyar‍ 

ممنون میشم حذف کنید 

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم من نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم ولی علت نخریدن رو باید ببینید چیه ؟ اگر قراره تبدیل به ملک و طل ...

بهت درخواست بدم؟ گاهی چندتا سوال بپرسم🌺؟ اره منم بعنوان کیف الکترونیکی میخوام

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
شما اگه طلافروشی آشنا دارید و میتونید هرماه 20 تومن پس انداز کنید به نظر من یه تکه طلا به اندازه 5 گ ...

نه متاسفانه آشنا ندارم وگرنه خوب می‌شد ، حالا بازم میپرسم ببینم میشه یا نه 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
من یه بار ادای تهرانی درآوردم فقط جعفری و تره و یه کوچولو شنبلیله ریختم یاخدا خونه بوی حنا گرفته بو ...

منم یکم دستکاری کنم طعمش خراب میشه

البته بگم که هر شهری به طعم و عطر دستور غذاهای خودشون عادت دارن و احتمالا اوناهم روش ما رو نمیپسندن