2777
2789
سلام شب همگی بخیر و شادی دوستان ❤️« خـدایـا در ایـن شب زیبـا چتـر رحمتـت را بر سر دوستـانم همیـشه بـ ...

لذت بردم از تجارب قشنگت عزیزم ♥️

بله درسته عزیزم زندگی مشترک یعنی « ما »

زندگی مشترک یعنی مسیولیت برای هر طرف ...زن و شوهر باید دل بدند به زندگی ♥️

اینکه من خودم رو بکشم کنار و بگم نه من طلاهامو نمیدم 

یا بگم عرضه داری خودت برو جلو 🙁

در حالیکه دایم هم در حال ریخت و پاش باشم و نگذارم تومنی در جیب همسرم بمونه ...چطور می‌تونه پیشرفتی حاصل بشه ؟

پس اینجاست که می‌گند خود کرده را تدبیر نیست ♥️

و از شما ممنون عزیزم که برامون وقت گذاشتی و نوشتی 

ناهار رو با گوشت مرغ فیله سینه گوشت چرخ کرده ببند ب جز جمعه هر وعده حدود دویست تا سیصد گرم هس شام هم ...

عزیزم گفتید سه نفرید 

ناهار هم گوشت مرغ و فیله و چرخی و ماهی 

هر روز یعنی اینارو خواهی داشت تو برنامه غذایی  

من نمی‌دونم چقدر مصرف غذاتون زیاده یا کم بچتون بزرگه یا کوچیک 

اینجا معصومه جان که بسیار هم کدبانو هستن چهار نفرن لیست غذاهاشونم تنوع خوبی داره با هشت تومن میبندن خرج ماهانه رو البته بجز گوشت و برنج و بعضی چیزایی که فریز میکنن برای زمستون مثلا 

من خودمم دور ور پنج تومن میبندم اینم بگم حبوبات و رب اینا خرید نمیکنم خانوادم میدن شما هم برای یک ماه لیست کن هر چی نیاز داری جلوش با قیمت بنویس دستت میاد چقدر خرج میکنید در طول یک ماه 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از خرید عمده صحبت شد منم یه چیزی بگم یکی دو روز پیش ناهار نداشتیم ..منم خیلی کار داشتم خونه د ...

سلام عزیزم 

اره دقیقا خیلی ها دارن از این تورم سواستفاده میکنن و خیلی ناعادلانه  گرون میکنن

منم از شهریور دارم روغن حبوبات  شوینده به صورت عمده میخرم 

منم تو این مدت فریزرم پرکردم 

پیاز داغ چیپسی دو کیلو پیاز کیلویی 18هزار خریدم فروشنده گفت یک ماه دیگه همین پیاز کیلو هفتاد میشه

پیاز داغ نگینی آماده کردم 

کدوم و بادمجان  سرخ کردم  

سیب زمینی سرخ کرده نیمه آماده فریز کردم 

سبزی خورشتی و کرفس کیلویی پنجاه هزار  آماده کردم جعفری خرد شده برا سوپ و سبزی آش تهیه کردم 

پیراشکی و ناگت درست کردم نیمه آماده گذاشتم  فریز  برا تغذیه بچه ها 

فلفل دلمه ای و هویج کیلویی بیست و پنج  ‌چهل کیلو گوجه به قیمت دوازده هزار  خریدم رب درست کردم 

لیمو خشک کردم برا لیمو عمانی 

انگور خشک کردم و‌مویز خوبی شد خیلی بصرفس حتما امتحان کنین

فلفل قرمز خریدم یک کیلو سی هزار تومان خشک که شد  آسیاب کردم

و به خریدم و خشک کردم که تو چای بریزم و برام بصرفه در بیاد چون چای خیلی گرون شده 

شهریور و مهر خرج هام خیلی زیاد بود 

با این وجود پانصد سوت سکه پارسیان گرفتم 

لذت بردم از تجارب قشنگت عزیزم ♥️بله درسته عزیزم زندگی مشترک یعنی « ما »زندگی مشترک یعنی مسیولیت برای ...

قربونه تو برم من عزیزم 😍چقدر حس خوب میگیرم از پیامت 

اما معصومه جون من امشب یجورایی ناراحتم 

رفتیه بودیم خونه مادرشوهرم بعد ۸ ماه قهر آشتی کردیم 

دستبند خریده بود به مبلغ ۱۰۰ ملیون آورد نشونم داد من واقعا خوشحال شدم بعد شروع کرده زن فلانی از اینجا تا اینجا طلا بدهی دادن فلان کردن ماشین خریدن می‌دونی چیه مادر دختره خیلی کمک می‌کنه آدم باید پشت بچش باشه دیگه در حالی که خودشون ریالی کمک نکردن و نمیکنن به ما هیچ چشم دیدن پیشرفتمونم ندارن خیلی ناراحت شدم راستش انقد بدم میاد اینجوری حرف بارم میکنه رو مخم میره خب من ۲۲ سالمه مگه چقدر میتونم صبور باشم پخته باشم هوففف بعد قیمت دستبند رو هم منو خر فرض کرده میگه ۳۰ تومن گرفتم خودم تو فاکتور دیدم قیمتشو بعدشم سر جریان زن فلانی گفتم اره دیگه ایشالا ما هم خونه خریدنی شما کمک میکنید حرفتون درسته پدر مادر باید پشت بچش باشه ساکت شد 😑 

دوستان معذرت می‌خوام دلم پر بود ❤️

آره فدات شم حدودا ٣٣ درصد هست اما خب عزیزم تا ۴ ماه بعد قیمت خیلی تغییر می‌کنه سود هم می‌کنیمن همین ...

دوماه قسط سنگین دارم پرداخت کنم سبک بشم حتما یه خرید میزنم  قسط طلا دارم بایذ به موقه پرداخت کنم 

سلام عزیزم ❤️ خیلی خیلی برات خوشحالم که حالت خوب 😍و تونستی به لطف خدا عمل بشی و سلامتی ات رو به دست ...

سلام آبجی مهربونم 😍 ممنونم ازت بابت دعای قشنگت ❤️

انشاالله خدا بهت سلامتی و عمر با عزت بده 💐

باور کن تو پاداش کار خوبم بودی معصومه جان که سر راهم قرار گرفتی من نه مادر نه خواهری داشتم که راه رو نشونم بده شما و دوستان شدین چراغ راه خوشبختیمون..

از وقتی با شما همراه شدم همچیم بیست شده از خودم راضیم کاش ده سال پیش با شما آشنا میشدم ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
آبی جان ❤️ عزیزم اصلا نگران اجرت اشون نباش با این ت ورم و بالا رفتن دلار و طلا اون اجرت چهل درصدی به ...

حتما عزیزم اتفاقا چون من افتادم تو دور قسطی خریدن انگار به چشم نمیاد و راحت تر قسطاشو میدیم نصف من  نصف همسرم دوماه دیکه یکم سبک تر میشم خرید میکنم انشالله والا میترسم بردارم از پس قسطش بر نیام کشور ثبات نداره منم گاهی حقوقم عقب میوفته

قربونه تو برم من عزیزم 😍چقدر حس خوب میگیرم از پیامت اما معصومه جون من امشب یجورایی ناراحتم رفتیه بو ...

اره سخته واقعا این حرفها 

ولی ولی از من 38ساله به تو نصیحت 

هر موقع حرف میزنن فقط بگو آهان 

و سعی کن حرف بیاری تو حرفشون 

و دنبال هدف خودت باشی 

چون آدمهای اینجوری اگر بخوای به حرفشون باشی نابودن میکنن 

از همین امشب تمرین کن به حرفهاشون بها ندی بعد مدتی میبینن قوی تر از اونی هستی که بتونن تورو بهم بریزن 

اره سخته واقعا این حرفها ولی ولی از من 38ساله به تو نصیحت هر موقع حرف میزنن فقط بگو آهان و سعی کن حر ...

حرفت درسته عزیزم کلی رو خودم کار میکنم که اهمیت ندم تا حدودی موفق شدم قبلا چیزی میشد با همسرم بحث میکردم الان همونجا مودبانه جواب سربالا میدم دیگه نمیام به همسرم بگم مادرت فلان چیز بارم کرد اوقات تلخی درست کنم تو زندگیم ولی بعضی وقتا آدم کم میاره انقد ادامه داره رفتارشون آدم خسته میشه مخش تعطیل میشه 🤦🏼‍♀️همشم چرت و پرت یکی نیست بگه چی بهت میرسه اخه بزار زندگیمون بکنیم دیگه کرم اذیت کردن داره کلا از اون دسته آدمایین که عروسو غریبه میدونن 

صندوق های طلا بورس برای من تنها آپشن امکان پذیر و مطمئن برای سرمایه گذاری و نوسان گیری از طلا بوداول ...

عزیزم ممکنه برای خرید سهام و از پله اول تا آخرش توضیح بدی من هیچی نمیدونم وبلد نیستم برای شروع باید چیکار کرد تمام چیزهایی که برای یک آدم مبتدی هستش وازصفر میخواد شروع کنه رو ممکنه توضیح بدین

سلام و‌صد سلام منم یه گزارش کوچولو بدم و برم  

🌸شهریورررررر این ماه من خیلی خوب تونستم  ورودی  رو مدیریت کنم از خودم حسابی راضیم  

🌸قفسه و دمپایی  حموم و عوض کردم

🌸محصولات آرایشیمو آوردم وسط و هر کدوم تاریخ گذشته  بود انداختم دور

🌸بالم لب و ته مانده یه رژ که  پر رنگ بود و ترکیب کردم یه رژ دم دستی شد برام

🌸حسابی کشو لوازم آرایشمو  تمیز و مرتب کردم  و کیف لوازم آرایشمو که نزدیک  ۱۵ ساله دارم شستم و تمیز ومرتب گذاشتم سر جاش

🌸پارچه هایی  داشتم و اونایی ک پرتی مونده بود و ریختم وسط و تا اونجایی ک میشد ازشون استفاد‌کرم  شلوارک  و کراپ تاپ و ساحلی خونگی برش زذم و یه مقدارشو دوختم

🌸فردا یه مقدار خرید باید انجام بدم ک فیریزرو برای وقتایی ک نیستم یا دیر میام خونه غذا فوری درست کنم پر کنم

(پک آش رشته-- پک سوپ--عدس پلو-- لوبیا پلو--ووووو)

🌸یه مقدار هم تو میلی گلد خرید زدم

🌸 دستبند نوزادی دست دوم  با ۳ درصد سود  وزن ۱/۳۰۰ سوت  ۱۱میلیون با حقوقم  خریدم

🌸یه سری ظرف پلاستیکی و شیشه ای خریدم برای باقی مانده غذا ۱۷۰۰و قبلیا رو یه سریشو بردم محل کارم یه مقداریشم  دادم بازیافتی برد

🌸چند بار بخاطر حجم کاریم بیرون غذا خوردیم ک نوش جونمون تفریح دیگه ای نتونستیم جز همین داشته باشیم

🌸من شش ماه یکبار کیف و کفشامو واکس میزنم ک نوبتشون  دیروز بود دوتا از کفشایی مجلسیمو آوردم دم دست  بپوشم تا عمرشون تموم نشده

🌸یه شخصی قرار هست مهاجرت کنه و من براش به خواست خودش  قرار شد یه‌پک تهیه کنم  از سبزی های خشک که با خودش ببره (برای اینکه محدوده وزن باری که میبره تصمیم گرفتم از خودش بپرسم که بتونه ببره با خودش)

نعنا , پونه,  آویشن , مرزه ,ترخون و شوید  تهیه کردم پاک کردم  خشک کردم و وکیوم میکنم وقتی بخوام بهش بدم  که کمتر جا بگیره میمونه سبزی قورمه که هنوز نگفته بهم سرخ کنم براش یا خشک کنم    دو گرم زعفران هم برام از مشهد آورده بودن اونم میذارم تو پک ببره 

🌸یه لیست نوشتم از وسایلی که برای خونه میخوام که انشالله تا عید تهیه کنم

💙یه مقدار از لباسای همسرمو زد کردم رفت یه مقداریشم گذاشتم برای خودم وقتی میخوام وایتکس کاری کنم بپوشم یا پنجره چ بالکن و تمیز کردنی ک خرابم شد بنذازم بره 

🪥مسواکامونو عوض کردم 

🧽از پارچه پرده ای قدیمی مامانم ک کوتاهش کرد برای خونه شهرستان یکی از اقوام داد ببره  اضافه هاشو آوردم و 18تا اسکاج  برش زدم نخ سوزن دارم توکیفم هر روز چنتاشو سرکارم وقتی کارم کمه  با دست میدوزم 😂😂

🧴🧼تعداد زیادی مواد شوینده به قول دوستمون احتکار کردم چون  حقیقتا اینم یه مدل پس اندازه از نظرم 

☕چای خریدم کیلویی باز(گرون شده) و یه مقداریشو  گل  سرخ و هل و دارچین قاطی کردم و ریختم و تو این کیسه های آماده  چایی ریختم ک  فوری فوتی باشه و از دارچین  هلم استفاده بکنیم 

👂🏻🩹یه پیرسینگ دیگه به گوشم زدم که خیلی درد داره هنور  نمیدونم سنم رفته بالا طاقتم کم شده👵🏻 یا  واقعا درد داره اون قسمت 👂🏻که خودش یه داستان ایجاد میکنه که برم براش یه گوشواره  پیرسیگی جیغیلی طلا بخرم 😂😂همسرمم باهام قهر کرده 😂😂😂

📒دفترچمم برگه هاش تموم شد اهداف ریز ودرشتمو مینویسم که این سری طلاییشو خریذم ک هدف طلایی زیاد بنویسم داخلش 

این بود گزارش من

💋💋ماچ فرق سر همتون انشالله پر روزی باشیم همگی و به خواسته های مادی و دلیمون برسیم 

🙏🏻برای منم دعا کنید یه خواسته قلبی دارم ک قلبمو خدا انشالله به زودی شاد کنه 

الهی آمین 🤲🏻

قورمه سبزی شوید ندارهکلا قورمه سبزی تهران فقط تره و جعفری و شنبلیله است ما برای لعاب بیشتر بهش اسفنا ...

من فکر میکردم سبزی قورمه تو همه شهرها یکیه ولی الان میبینم متفاوته

سبزی قورمه خوزستان جعفری گشنیز تره شنبلیله شوید اسفناج وبرگ چغندرم داره

✅ چند تا مرغ گرفتم، فروشنده به ازای هرمرغ ۱۰ تومن میگرفت پاک میکرد ولی این سری آوردم خونه خودم پاک‌ک ...

سلام، مبارک باشه، میشه بفرمایید چه مدت برای آزمون مطالعه کردین و چه منابعی استفاده کردین ( هم آزمون و هم مصاحبه ) و چه طور برنامه ریزی کردین؟

ممنون

فک میکنید اگر طلا بریزه چی میشه؟همه حمله میکنن بفروشن.کی خریداره؟؟؟؟؟؟ اونی که می‌دونه ریزش موقتیه!ح ...

من هم دنباله رو حرف کسی نیستم یه تحلیل بود توی یه گروه در مورد اون نظر دادیم. دولت ممکنه از هر چیزی نوسان بگیره که البته دیگه این شگردشون لو رفته.دلار با طلا فرق میکنه. مردم عادی از طلا نوسان نمیگیرن اکثرا برای طولانی مدت نگهداری میکنن. بحث ما ریزش ۷۰ درصدی طلا و رسیدنش به قیمت ۳ میلیون و موندگاریش تا ۵ سال هست . دفعات قبل که از دلار نوسان گرفتن چند درصد کشیدنش پایین ؟ مثلا یه سری از ۳۹ تومن رفت روی۵۰ بعد کشیدن پایین تا ۴۱ بعد کشیدن بالا تا ۶۰ تومن . نهایت ۲۰ درصد بکشه پایین دیگه ۷۰ درصد نشدنیه .میگن انس طلا هر ۴ سال یکبار پامپ میشه بعد دامپ و بعد  ۴ سال ثبات داره .رو حساب این حرف ممکنه در شرایط معمولی طلای ایران هم بیاد پایین ولی به نطر من به اندازه طلای جهانی به خاطر تورم و تحریم و اخبار منفی نمیاد . ما الان تا چند سال جنگ یا سایه حنگ رو خواهیم داشت تو این شرایط طلا اولین چیزیه که بالا میره و در اوج میمونه .

این هم عکس فاکتور که تاریخش برای بیست و یک فروردین هست و خرید عمده رب و روغن و تن ماهی

واقعا راست میگی من اسفند پارسال خرید عمده کردم تمام شوینده و حبوبات و ماکارونی و روغن و کنسرو و... گرفتم کلا شد ده تومن

تا الان که ۶ ماه گذشته مجبور نشدم برم خرید و راحتم از اون‌ور هم جنس‌ها خیلی گرون شده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال