سلام وصد سلام منم یه گزارش کوچولو بدم و برم
🌸شهریورررررر این ماه من خیلی خوب تونستم ورودی رو مدیریت کنم از خودم حسابی راضیم
🌸قفسه و دمپایی حموم و عوض کردم
🌸محصولات آرایشیمو آوردم وسط و هر کدوم تاریخ گذشته بود انداختم دور
🌸بالم لب و ته مانده یه رژ که پر رنگ بود و ترکیب کردم یه رژ دم دستی شد برام
🌸حسابی کشو لوازم آرایشمو تمیز و مرتب کردم و کیف لوازم آرایشمو که نزدیک ۱۵ ساله دارم شستم و تمیز ومرتب گذاشتم سر جاش
🌸پارچه هایی داشتم و اونایی ک پرتی مونده بود و ریختم وسط و تا اونجایی ک میشد ازشون استفادکرم شلوارک و کراپ تاپ و ساحلی خونگی برش زذم و یه مقدارشو دوختم
🌸فردا یه مقدار خرید باید انجام بدم ک فیریزرو برای وقتایی ک نیستم یا دیر میام خونه غذا فوری درست کنم پر کنم
(پک آش رشته-- پک سوپ--عدس پلو-- لوبیا پلو--ووووو)
🌸یه مقدار هم تو میلی گلد خرید زدم
🌸 دستبند نوزادی دست دوم با ۳ درصد سود وزن ۱/۳۰۰ سوت ۱۱میلیون با حقوقم خریدم
🌸یه سری ظرف پلاستیکی و شیشه ای خریدم برای باقی مانده غذا ۱۷۰۰و قبلیا رو یه سریشو بردم محل کارم یه مقداریشم دادم بازیافتی برد
🌸چند بار بخاطر حجم کاریم بیرون غذا خوردیم ک نوش جونمون تفریح دیگه ای نتونستیم جز همین داشته باشیم
🌸من شش ماه یکبار کیف و کفشامو واکس میزنم ک نوبتشون دیروز بود دوتا از کفشایی مجلسیمو آوردم دم دست بپوشم تا عمرشون تموم نشده
🌸یه شخصی قرار هست مهاجرت کنه و من براش به خواست خودش قرار شد یهپک تهیه کنم از سبزی های خشک که با خودش ببره (برای اینکه محدوده وزن باری که میبره تصمیم گرفتم از خودش بپرسم که بتونه ببره با خودش)
نعنا , پونه, آویشن , مرزه ,ترخون و شوید تهیه کردم پاک کردم خشک کردم و وکیوم میکنم وقتی بخوام بهش بدم که کمتر جا بگیره میمونه سبزی قورمه که هنوز نگفته بهم سرخ کنم براش یا خشک کنم دو گرم زعفران هم برام از مشهد آورده بودن اونم میذارم تو پک ببره
🌸یه لیست نوشتم از وسایلی که برای خونه میخوام که انشالله تا عید تهیه کنم
💙یه مقدار از لباسای همسرمو زد کردم رفت یه مقداریشم گذاشتم برای خودم وقتی میخوام وایتکس کاری کنم بپوشم یا پنجره چ بالکن و تمیز کردنی ک خرابم شد بنذازم بره
🪥مسواکامونو عوض کردم
🧽از پارچه پرده ای قدیمی مامانم ک کوتاهش کرد برای خونه شهرستان یکی از اقوام داد ببره اضافه هاشو آوردم و 18تا اسکاج برش زدم نخ سوزن دارم توکیفم هر روز چنتاشو سرکارم وقتی کارم کمه با دست میدوزم 😂😂
🧴🧼تعداد زیادی مواد شوینده به قول دوستمون احتکار کردم چون حقیقتا اینم یه مدل پس اندازه از نظرم
☕چای خریدم کیلویی باز(گرون شده) و یه مقداریشو گل سرخ و هل و دارچین قاطی کردم و ریختم و تو این کیسه های آماده چایی ریختم ک فوری فوتی باشه و از دارچین هلم استفاده بکنیم
👂🏻🩹یه پیرسینگ دیگه به گوشم زدم که خیلی درد داره هنور نمیدونم سنم رفته بالا طاقتم کم شده👵🏻 یا واقعا درد داره اون قسمت 👂🏻که خودش یه داستان ایجاد میکنه که برم براش یه گوشواره پیرسیگی جیغیلی طلا بخرم 😂😂همسرمم باهام قهر کرده 😂😂😂
📒دفترچمم برگه هاش تموم شد اهداف ریز ودرشتمو مینویسم که این سری طلاییشو خریذم ک هدف طلایی زیاد بنویسم داخلش
این بود گزارش من
💋💋ماچ فرق سر همتون انشالله پر روزی باشیم همگی و به خواسته های مادی و دلیمون برسیم
🙏🏻برای منم دعا کنید یه خواسته قلبی دارم ک قلبمو خدا انشالله به زودی شاد کنه
الهی آمین 🤲🏻