خب سلام به همگی ❤️ عصر پاییزیتون بخیر ❤️
در راستای پر کردن فریز منم یه گزارشی بدم ...
ــ تو محل هویج کیلویی ۳۰/۴۰ شده بود از وانتی ۴ کیلو خریدم ۵۰ هزار رنده درشت کردم برای سوپ بسته بندی کردم گذاشتم فریز همینو از محل میخواستم بگیرم ۱۵۰/۱۶۰ میوفتاد برام...بقیش رفت پس انداز مخفی خودم 😍✅
ــ فلفل دلمه ای از وانتی خریدم ۳ کیلو خورد کردم بسته بندی کردم برای ماکارانی و مرغ و...✅ تو مغازه کیلویی ۹۵ زده بود وانتی یکم ریز تر درجه دو میداد سه کیلو ۵۰ تومن گفتم از شکم که فرار نمیکنه جفتش یه ویتامین رو داره چه فرقی میکنه از وانتی خریدم همینو از مغازه میگرفتم ۲۸۵ تومن میوفتاد برام بقیش رفت پس انداز مخفی خودم 😍✅
ــ جعفری خریدم دو کیلو قشنگ با حوصله بچهامو خوابوندم نشستم پاک کردم نیم ساعت خیس دادم تمیز گرد و خاکش پاک بشه آبکشی کردم خورد کردم بسته بندی کردم 😍✅
ــ کالابرگ برام شارژ شد به مبلغ ۱/۴۰۰ دوستم اومد خونمون رفت از فروشگاه خرت و پرت خرید منم وسوسه میکرد ولی دلم راضی نشد ببرم بدم به دستمال کاغذی و خوراکی تنقلات و این چیزا رفتم ۵ تا مرغ خریدم دادم همونجا برام جوجه ای درشت خورد کرد فیله ی دوتاشونم گفتم جدا در آورد برام آوردم خونه شستم بسته بندی کردم فیله هارو هم چرخ کردم پیاز ادویه زدم کبابی بسته بندی کردم آماده 😍✅ همین کالابرگ درسته مبلغ انچنانی نیست ولی اگه خرید هیجانی میکردم با دوستم باید برای خرید پروتئین جدا خودم از جیب هزینه میکردم ولی دلم راضی نشد همسرم صبح تا شب زحمت میکشه برای تک تک هزار تومن ها برای من و بچهام و زندگیمون چرا نباید قدر ندونم ؟؟
ــ شوید و نعناع خشک کردم ✅
ــ سبزی قرمه و لوبیا سبز موند که این هفته میگیرم سرخ میکنم
ــ سعی میکنم هفته ای سه روز یه بخشی از خونرو تمیز کنم اینجوری همیشه خونم با وجود دوتا بچه برق میزنه ✅
ــ ۴۰ تومن هم قرعه به اسمم در اومده منتظرم طلا اصلاح بده تبدیل کنم 😍✅
ــ لباسامون رو تفکیک کردم هر چی بلااستفاده بود رد کردم خیلی حس خوبی میده 😍✅آدم کیف میکنه از مرتب و تمیز بودن کمدا
ــ لباس های تابستونیمون رو شستم اتو کردم کاور کشیدم گذاشتم داخل چمدون جمع کردم اینجوری هم تمیز میمونن هم گرد و غبار نمیشینه روشون ✅
ــ لباس های زمستونی رو در آوردم سال پیش شسته بودم اتو کشیده بودم داخل کاور بودن خیلی تمیز بوی نرم کننده میدن آدم کیف میکنه 😍چیدم داخل کمدا ✅
ــ قراره چون بچمو از پوشک گرفتم فرشامو بدم بیرون بشورن خونه تکونی کنم که همسرم گفت خودم میشورم یه روز هوا خوب بود منم تشکر کردم 😍 نه نیاوردم چون خودش داوطلب شد تو ذوقش نزدم
ــ باکس گذاشتم دوتا روفرشی لازم دارم که بگیرم بچهام کوچیکن منم عادت ندارم تند تند فرش بشورم رنگ و روش بره طی سه چهار سال خراب بشه رو لوازم خونگی حساسم به شدت وگرنه برای خودمم سخته روفرشی اما فعلا مجبورم نمیشه دم به دیقه فرش شست اینجوری یکی بخاد بیاد خونم فوری روفرشی هارو جمع میکنم فرشام تمیز 😍✅
ــ کتاب خوندن روزی نیم ساعت میخوام شروع کنم 😍
ــ در راستای چالشمون هم باید بگم که سه ماه تابستون به کارت بدون پیامک و رمز دوم کنار گذاشته بودم هر پولی دستم میومد مقداری ازش میریختم تو اون کارت که چند روز موجودی گرفتم راهی طلافروشی شدم یه گوشواره نوزادی به وزن ./۶۹۰ سوت گرفتم به مبلغ ۷ ملیون و خورده ای ۷ درصد حساب کرد بچها این اولین طلای مخفی منه درسته کمه ولی من دست نمیکشم به هدف هام به ارزوهام فکر میکنم قدم بر میدارم من میتونم و پر قدرت ادامه میدم 😍❤️ موفق باشید