2777
2789
عزیزم برای برخی چیزها و شرایط راه گریزی وجود نداره ..اگر ما شرایط تغییر داشتیم باید ناراحت می شدیم . ...

چه قدر نگاهتون درسته عزیزم 

کاش منم مثل شما باشم 

الان آنقدر بابت موضوعی ناراحتم که حد نداره 

کاش منم طعم شیرینی به دست آوردن رو می چشیدم 

خیلی وقته که تلاش های من نتیچه ای نداده

سلام عزیزم من ی سوالی داشتم ازتونپدر من ۸ ماهه فوت کردن و سپرده بلند مدت ۲۰۰ میلیون تو بانک دارن ک ...

عزیزم اگه پدرتون وامی برداشته و اون وام بیمه داشته شما میتونین از بیمه پول بگیرین حواستون باشه فقط.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه توضیح کلی بدم 

من از بازار فراز بانک رو دانلود کردم ربطی به اینکه من تو ایران زمین حساب دارم یا ندارم نداشت مثل ویپاد که وابسته به بانک پاسارگاد ولی ربطی نداره که شما چون می‌خواین  ویپاد داشته باشین باید تو پارسگاد هم حساب باز کنید 

مراحل افتتاح حساب هم شبیه همون ویپاد هست که باید یه فیلم بگیرین برای من هم دفعه اول فیلم تایید نشد ولی دفعه دوم فیلم رو تایید کرد من ساعت یک و دو شب افتتاح حساب کردم اتفاقا همون تایم هم به پشتیبانی زنگ زدم خیلی سریع وصل شدم 

که گفت حداقل سپرده ده تومن و حداکثر پنجاه میلیون و پونزده روز به اندازه سپرده وام میده با سود بیست درصد بازپرداخت هجده ماهه اتفاقا ازم رتبه اعتباری رو پرسید گفت برای رتبه اعتباری ای و بی پنجاه میلیون وام تعلق میگیره برای سی بیست میلیون حداکثر هست و برای پایین تر و کسایی که رتبه اعتباری ندارند وامی تعلق نمی گیره 

یک روز بعد برام اس ام اس اومد که با رمز همون همراه بانک ایران زمین وارد فراز بشین ولی برادر زاده ام که با من حساب باز کرد چون اون تایم خونه اونا بودم چون اون ایران زمین نداشت براش نام کاربری رمز عبور رو اس ام اس کردن که وارد برنامه شد و عوضش کرد 

بعد هم که خودم پول ریختم الان وام بهم تعلق گرفته ولی هنوز خودم نگرفتم چون باید به زمان اقساطش هم نگاه کنم 

سفته دیجیتال میخواد که چون هنوز وارد نشدم واقعا نمی دونم چی هست 

ضامن هم نمیخواد فقط همون سفته دیجیتال نیاز داره 

چه قدر نگاهتون درسته عزیزم کاش منم مثل شما باشم الان آنقدر بابت موضوعی ناراحتم که حد نداره کاش منم ط ...

حالا حقیقتا منم همیشه اینطور نیستم فقط مدام به خودم یاد گرفتم نهیب بزنم و خودمو بندازم توی جاده اصلی و نذارم تو بیراهه ها گم بشم ....خیلی وقتها منحرف میشم ..مثل خیلی ها ..ولی خب چه کنیم که اومدیم تا زندگی رو به بهترین نحو زندگی کنیم ...باید بلند بشیم نه تنها برای خودمون بلکه گاهی برای اطرافیانمون...باید بجنگیم و برای ادامه مسیر معنایی پیدا کنیم..وگرنه خیلی سخت میشه زندگی...

خانما شماهم قیمتارو ک میبینین انقد حالتون بد میشه بدبخت شوهرامون ک یک ماه میدوان برای پول سه گرم طلا ...

بله.واقعا ناراحت میشم.ولی مادو راه داریم.یا بشینیم غصه بخوریم افسرده بشیم و کنترل همه چیز از دستمون در بره و اوضاعمون بدتر بشه.یا با مدیریت خودمون بتونیم اوضاعو کمی بهتر کنیم و با امیدوار بودن و تلاشمون محیط خونرو پویا و زنده و شاد نگه داریم که من سعی میکنم همین کارو انجام بدم.مواقعی که فنر طلا دلار درمیره خیلی هممون بهم میریزم و احساس عقب موندن داریم که خیلییی حس بدیه و متاسفانه سالی چندبار داریم تجربش میکنیم

حالا حقیقتا منم همیشه اینطور نیستم فقط مدام به خودم یاد گرفتم نهیب بزنم و خودمو بندازم توی جاده اصلی ...

«من می‌ایستم،  برای خودم و برای عزیزانم

یک قدم کافی است.»

کاملاً حرف‌هات رو می‌فهمم و خیلی خوب گفتی عزیزم زندگی مسیر پیچ‌داریه و همه‌مون گاهی از راه اصلی منحرف می‌شیم. مهم اینه که خودت رو سرزنش نکنی، بلکه با مهربونی و عزم دوباره برگردی. همین نهیب‌هایی که به خودت میزنی نشون میده درونت قدرت و اراده داره موفق باشی عزیزم ❤️

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

اخه بورس یه موضوع داخلی با طلا فرق داره ،طلا جهانیه و اینکه بیاد رو گرمی ۷ تومن هم ممکن نیست.

اره میگن طلا تو بازار ایران یکی به دلار وابستست یکی به انس طلا ولی اینقدر که اخبار روش تاثیر میزاره اون دو تای دیگه نمیزارن. روزایی بوده که طلای ایران نزولی بوده ولی انس صعودی . ولی از نظر من اینا هر کاری بخوان میتونن بکنن . باید ببینی میخوان یا نه ؟ این کار به نفعشونه یا نه؟

خانما شماهم قیمتارو ک میبینین انقد حالتون بد میشه بدبخت شوهرامون ک یک ماه میدوان برای پول سه گرم طلا ...

سلام عزیزم ❤️ 

خیلی حالت رو درک می‌کنم واقعا سخته وقتی قیمت‌ها اینقدر بالا رفته و آدم می‌بینه همسرشون کلی زحمت می‌کشه و باز کم میاره 

متاسفانه شرایط همه همینه الان تورم و گرونی برای همه هست 

این حس‌ها طبیعی و قابل‌فهمه  ناراحتی، حسرت و خستگی از تلاش بی‌نتیجه واقعاً سخته اما باید یاد بگیریم چجوری خودمونو قوی و پایدار نگه داریم نبازیم ❤️ به خانوادت فکر کن بچهات شادیای کوچیکت 🌺 شکرگزاری رو شروع کن عزیزم روح و روانت آرامش میگیره 

نوشتن درد و دل می‌تونه آرامت کنه و فشار درونت رو کم کنه سعی کن هر چی ناراحتت کرد بنویسی ذهنتو خالی کنی.

قدم های کوچیکت تو زندگی رو به یاد بیار 

عزیزم بجایی تمرکز رو یه هدف بزرگت رو هدفای کوچیک برای خودت تعیین کن پله پله برو جلو انگیزتو از دست ندی 

مدام با خودت تکرار کن من میتونم 

مراقبت از خودتو فراموش نکن حتی یه پیاده روی هم توی روحیه آدم تاثیر میزاره گلم ❤️

شرایط بیرونی از کنترل ما خارجه  تمرکز روی چیزهای کوچکی که دست خودمونه هم آرامش می‌ده و هم نیرو پس از داشته هات سعی کن لذت ببری ❤️

به چیزای که همین الان داری بهت قوت میده فکر کن ( بچهات ، همسرت ، خنده ، سقف بالای سرت ، سلامتیت ، خاطرات خوبتون ، محبت همسرتون و...)  هر وقت فشار اومد روت سریع اینارو مرور کن عزیزم آدمایی اون بیرون هستند که حتی نون شبشونو محتاجن 🌺

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

عزیزم برای برخی چیزها و شرایط راه گریزی وجود نداره ..اگر ما شرایط تغییر داشتیم باید ناراحت می شدیم . ...

عزیزم چقدر از نگاه شما زندگی قشنگتره اینو واقعا گفتم ی لحظه ذوق کردم برای وجود همسرم و بچه هام ب خاطر حرف های شما خیلی وقت بود بهشون فک نکرده بودم و فکرم درگیر مادیات بود کاش میشد ذهن آدمارو تعییر داد ممنونم عزیزم از وقتی ک برام گذاشتی خواهرانه و باعث حال خوبم شدی واقعا هم راه گریزی نیست بایدپذیرفت ک همه وضعیتشون همینه  

خدا بهتون سلامتی بده عزیزم چه علائمی داشتی مگه که سونو دادی ؟

ممنونم عزیزم هیچ علامتی نداشتم آزمایش داده بودم برای چکاپ دکتر کفت آنزیم‌های کبدی تو آزمایش یه کم مشکل داره برای اطمینان سونوی کبد بده منم رفتم سونو بدم که کبد خداروشکر سالم بود ولی تو طحال لکه خون بود

اتفاقا دکتر سونو پرسید پهلو درد نداری یا تو این چند وقته تصادف نداشتی یا ضربه نخوردی یا جراحی نکردی گفتم نه گفت شاید این لکه مادرزادی باشه شایدم نباشه باید برم جراح عمومی ببینم چی میگه

بله.واقعا ناراحت میشم.ولی مادو راه داریم.یا بشینیم غصه بخوریم افسرده بشیم و کنترل همه چیز از دستمون ...

درسته منم همینطورم کلا انگیزمو از دست دادم میگم چهارسال پیش حقوق همسرم میدادم ۵گرم طلا اما الان چی ب زور بشه ۳ گرم ولی ب قولی چ میشه کرد آش خالس باید بکشیم این سختی هارو