2777
2789
چقد دلم میخواد پولامو تبدیل کنم. اما همه رو خرج لباس و کافه و خوراکی میکنم. مجردم.پولای کم رو به چی ...

به روزی خبییلی پشیمون میشی مثل من

من چ دوستم ۱۰ سال پیش بر نامه پس انداز سکه پارسیان گذاشتیم

من ۷تا جمع کردم و بعد بی خیال شدمولی اون ادامه داد تا امسال که عمون سکه ها عر سال با تیکه طلای بی اجرت عوض می کرد باورم نمیشه سر ۱۰ سال همون سکه ها یراش یه آپارتمان خرید 

هر ماه هرچی اضافه می اومد دستش سکه های پارسیان می خرید از ۵۰۰ تومانی گرفته تا یه گرمی هی خرید خرید تا یهو کلی طلا شد باورم نمیشه با پارسیان خونه خرید😭اون وقت من هی لباس و کافه و تفریح و سفر و وسایل خونه خرج کردم رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روزی خبییلی پشیمون میشی مثل منمن چ دوستم ۱۰ سال پیش بر نامه پس انداز سکه پارسیان گذاشتیممن ۷تا جم ...

چه شانسی واقعا

ولی قبلا اره اما الان با پول کم نمیشه طلا خرید

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
به روزی خبییلی پشیمون میشی مثل منمن چ دوستم ۱۰ سال پیش بر نامه پس انداز سکه پارسیان گذاشتیممن ۷تا جم ...

بخدااااا منم اینطورم. خیلی پشیمونم. خیلییییی. گاهی افسوس میخورم. بابام‌خیلی پول تو جیبی زیادی بهم میداد همه رو دادم لباس. هررررر ماه هر هفته لباس نو. بعد دوستم همه رو طلا میگرفت درحالی که پول تو جیبی من خیلییییی بیشتر از اون بود. ولی الان اون اپارتمان داره. 

الانم با این اوضاع پارسیان به درد میخوره مگه؟

یه انگشتر با یه گوشواره فقط پارسال تونستم بخرم. بقیه رو باز خرج گشت و گذار کردم.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
دوستان و یاران لطفا درباره خرید از تارا هم اطلاعات بدید کدوم سایت طلافروشی معتبر میشه ازش با اعتبار ...

سلام من ۱۵۰۰اعتبار تارا داشتم از طلافروشی رادا یه سکه۱۵۰سوتی خریدم دوشنبه خرید انجام دادم ،شنبه بسته به دستم رسید با فاکتور 

یکی هم یادمه تو همین سایت تعریف میکرد که ده پونزده سال همکارش هر ماه کارش این بوده یه جفت گوشواره حلقه ای ریز میخریده که بعدا یه کاسه گوشواره ریز حلقه ای داشته ...

وای دقیقا منم امشب داشتم فکر میکردم سال ۸۵ سر کار میرفتم طلا بود گرمی ۱۹ تومن.حقوق من بود ماهی ۲۵۰ تومن.من دیوانه تماااام حقوقمون بقول خالم زرت و پرت میکردم.امشب داشتم به شوهرم میگفتم اگه اون چند سالی که سر کار میرفتمو مجرد بودم هیچ خرجی نداشتم تمام حقوقمون طلا میخریدم الان میتونستم یه اپارتمان بنام خودم بخرم.هعیییی چقد دور از جون آدمیزاد بفکر میشه

عزیزم شما چه صندوق طلا پول میذاری؟من آلتون دارم

من عیار میگیرم راضی ام

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.