2777
2789
سلام معصومه جون.خوشحالم‌پیام هاتون رو میبینم😍😍 منم ی گزارش از شهریور ماه بدم. من همیشه اول تابستون ...

خوش به سعادتت

خیلی دلم مشهد میخواد 13 ساله نرفتم دعا کن بیام

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

تو نی نی سایت وقتی میخای سرچ کنی ک این روزا چجوری زندگیتونو میگذرونید و چیکار کنیم و فکر میکنیم ک بلد نیستیم زندگی رو جمع کنیم و پولی نمیمونه تاپیک جدید نمیاد😂همه از قبل انقد شرایط بد شده اصلا پولی برای پس انداز نمیمونه هرچی فکر میکنم چیو ب چی بزنم کجا رو ب کجا ذهنم یاری نمیکنه کاش ی تاپیک جدید بزنید دیگع کار از یذره روغن و مایع و عل و بل کمتر ریختن گذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام معصومه جون.خوشحالم‌پیام هاتون رو میبینم😍😍 منم ی گزارش از شهریور ماه بدم. من همیشه اول تابستون ...

خوش بگذره دوستم رفتی حرم برام دعا کن کارام خیلی پیچ داره هر کار می کنم درست نمیشه ممنونتم

زیارت قبول باشه عزیزم میشه بگی امام رضا زینب گفته منم بطلب خیلی دوس دارم بیام پیشت 🥰

دوستان من از دیجی کالا خرید کردم الان ۲۰ روزه که بسته من بدستم نرسیده. هر چی هم زنگ میزنم جواب درستی ...

دی جی کالا خیلی وقت هست این مدلی شده 

برای ما دو تا گوشی رو نمی آورد 

همسرم با داد و بیداد و تهدید پول رو پس گرفت

من که دیگه از دی جی کالا هل پوچ هم نمی خرم

دی جی کالا خیلی وقت هست این مدلی شده برای ما دو تا گوشی رو نمی آورد همسرم با داد و بیداد و تهدید پول ...

ااا من دوساله همه خریدام حتی همون هل با دیجی کالاست و بسیار راضی ام 

عجیبه واسه شما اینجوری شده

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
دوستان مشهدی لباس و مانتو جنس خوب کجا هست؟اگر جایی رو میشناسید ممنونم معرفی کنید .

زیارت قبول عزیزم واسه منم دعا کن لطفا  ویژه زهرام

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دوستان من از دیجی کالا خرید کردم الان ۲۰ روزه که بسته من بدستم نرسیده. هر چی هم زنگ میزنم جواب درستی ...

من چون حداقل هفته ای یکبار از دیجی خرید میکنم و مشکلی نداشتم خواستم جوابتون بدم .
کالایی که خریدین ارسال فروشنده ؟
اگر نه به همون شماره زنگ بزنید اگه کالاتون تامین نمیشه و موجود ندارند بگید پولتون رو برگردوند
نمیشه که 20 روز بگذره و جوابی نداشته باشند
ببینید مشکل چیه

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام ممنون چه پیشنهاد خوبی منم اکثرا دو وعده ای میپزم به خاطر کارم ولی اینکه خورش رو تفت بزنمو بذارم ...

سلام قربونت . قورمه سبزی و فسنجون و بقیه خورشت هارو هم با این شیوه میتونی بذاری . زود پز هم خیلی به درد میخوره مواقعی که یهو تصمیم میگیری غذای دیرپز بذاری حتی سوپ هم تو زودپز میذارم گاهی.

من چون حداقل هفته ای یکبار از دیجی خرید میکنم و مشکلی نداشتم خواستم جوابتون بدم .کالایی که خریدین ار ...

هر سری زنگ میزنم میگن رسیدگی میشه ولی خبری نیست. دیشب اصلا نتونستم بخوابم. امروز باید وسایلای پیش دبستانی دخترمو ببرم مهد ولی هیچ ندارم. اشتباه کردم که اینترنتی خرید کردم. خدالعنتشون کنه. لباس پوشیدم برم از بیرون دوباره بخرم بعدازطهر وسایلاشو ببرم مهد. صب زنگ زدم هرچی از دهنم در شد بهشون گفتم

سلام قربونت . قورمه سبزی و فسنجون و بقیه خورشت هارو هم با این شیوه میتونی بذاری . زود پز هم خیلی به ...

آره واقعا من یه زودپز برقی دارم عصای دستمه برای خانمهای شاغل داشتن چنین وسایلی واجبه

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
عزیزم ببخشید بازم سوال دارم توی سایه خشک بشه یا افتاب؟و اینکه با پوست ورقه ای کنم یا پوستشو بگیرم؟مم ...

قربونت عزیزم اینجور نگو وظیفه اس جواب بدم اوردی خونه بشورش خشک شد پوستشو بگیر بعد ورقه ورقه کن نه نمیخواد تو افتاب و اینا تو دمای محیط خشک میشه بزار تو سینی و بزار کنار بخاری یا شوفاژ خیلب راحت بعد یکی دو روز خشک میشه