2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در راستای اقتصادی بودن تایپیک امروز رفتم نسخه داروی دخترم که مکمل و تقویتی دکترش نوشته بود بگیرم.....از دوتا داروخانه  قیمت گرفتم که اولی ۷۵۰ میگفت دومی ۸۹۴ حدودا ۱۵۰ اختلاف برگشتم داروخانه اول دارو رو گرفتم به فاصله چند تا مغازه و یک خیابون کوچیک قیمت ها تفاوت داشت...البته دوستات دقت کنین به هوای ارزان تر شدن دنبال برندها و شرکت های سطح پایین برای دارو نرین چون بحث سلامتی مهمه دقت کنین همون شرکت و همون دوز دارو که دکتر گفته تهیه کنین فقط از دو سه جا قیمت بگیرین ملت خیلی بی انصاف شدن

سلام دوست عزیز من همیشه پیامهای معصومه خانم رو میخوندم میشه بگین چه تناقضاتی دیدین؟ من چرا متوجه نشد ...

مهم ترین تناقض اینکه کسی که تو همه چی بیسته و انسان کاملیه ماهی یکبار نباید قهر کنه و یارکشی

سلام خانما کسی میدونه اعتبار دیجی پی رو از دیجی کالا نقد کنم یادمه اینجا یکی گفت میشه طلای دیجیتال خ ...

سلام عزیزم طلای دیجیتال بخرید از خود دیجی کالا .یه مقدارش و باید خودتون پرداخت کنید و اعتبارتون و در سه قسط پرداخت میکنید

دوست خوبم تناقض از اونجا می‌بینیم که میگن در همه چی ۲۰ هستم مثلا من در تغذیه ۲۰ هستم ولی وقتی لیست غ ...

هررر چند الان نوچه هاش بهت حمله میکنن😏😏

ولی دمت گرم برای صداقت و جسارتت👌👌👌👌

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
هررر چند الان نوچه هاش بهت حمله میکنن😏😏ولی دمت گرم برای صداقت و جسارتت👌👌👌👌

اگه دقت کنید چندتاشون کاربری‌های فیک خودشه که میاد از خودش دفاع جانانه میکنه،خودشو زرنگ و مارو ساده فرض کرده

حالا معلوم کی بد سوخته :)))))

شما همون خانومی هستید که آموزش کیک کافه رو توی تاپیک آشپزی گذاشتید .؟برای کافه ها کیک درست می‌کردید و تمام نکاتش رو با حوصله توضیح دادید؟

اگه آره نظرم کلا نسبت بهتون عوض شد چقدر حس خوبی داشتم به شما 

فکر کنم معصومه خانوم تاپیک رو امروز خونده و کانال ایتاش رو حذف کرده .دل شکستن بده حتی اگه توی مجازی باشه

ایشون نه به کسی تا حالا بدی کرده نه توهین حقش نیست بخدا