2777
2789
این خونه رو هم اگه بخریم تمام طبقات واسه خودمون میشه با ۳۰ متر مغازه خونه انصافا نو ساز و امکاناتش ت ...

درسته بازم هرجور به راحتی خودتون و خانواده هست تصمیم بگیرین 

الهی بهترین ها واستون اتفاق بیفته الهی آمین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
میدونین چیه الان که فکر میکنم اون موقع که ما اون زمینو خریدیم اگه طلا میخریدم الان 4 ملیارد تو سود ب ...

بی خیال اونموقع صلاح دونستین زمین خریدین .زمین بهترین سرمایه س نه دزد میزنه نه ضرر میکنه.من عاشق زمینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان من اپ تارا رو نصف کردم بمن ۲ میلیون اعتبار خرد داده ولی نمی‌دونم چطوری خرید کنم ازش میخام آنل ...

عزیزم برو قسمت فروشگاه 

اون قسمت بالا زده چ چیزی مد نظرت هست برای خرید 

انتخاب کن و به ترتیب برو جلو ...

مثلا خرید طلا یا لباس ...

سلامغذایی که از شب مونده رو که صبح برای بچتون میذارین‌ رو گرم میکنین و براش میذارین و یا همین جور از ...

ببخشید من جواب میدم.اگه تو مدرسه فر دارن برا گرم کردن همون شب بکشین تو ظرف مخصوص فر.اگه ندارن صب گرم کنین بکشین تو ظرف غذا که تا ظهر گرم بمونه.

ممنونم گلم که جواب دادین راستش هم الان مسکن مهر مون جای خوبیه هم زمینمون راستش الان 25گرم فقط طلا دا ...

عزیزم خداروشکر که خونه داری و مستاجر نیستی

الحمدالله که زمین هم جای خوبیه

اون طلا رو نگه دار جز برای ماشین و خرید خونه بررگتر انشالله

توی این دوره زمونه هر کی یه خونه و ماشین داره باید خداروشکر کنه 

پیشرفت خوبه ولی اهسته اهسته

لذت ببر از داشتن همسر و بچه های گلت

خونه شما ارزوی خیلیاست پس خودت و همسرت رو اذیت نکن 

انشالله موفق باشی گلم😍😜

عزیزم برو قسمت فروشگاه اون قسمت بالا زده چ چیزی مد نظرت هست برای خرید انتخاب کن و به ترتیب برو جلو . ...

ممنونم‌ از راهنماییت عزیزم اوکی شد 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
خودمم خانه دارم پارسال چهار ماه رفتم سر کار با حقوق اون چهار ماه دو گرم طلای مخفی خریدم و یکی از دند ...

عزیزم اگر میتونین بازم برید سرکار خیلی کمک میشه بهتون

وگرنه بازم فدای سرتون انشالله خدا درهای رحمتش رو به روتون باز میکنه 🥰

سلام دوستان کسی میتونه صفحه تسهیلات وام پیمان که میزان سکه ها و اقساط رو زده برام بزاره ممنون میشم ب ...

البته رویا جان وام پیمان تا ۴۰۰ هم جدیدا وام میده من عکسی که گذاشتم تا ۳۰۰ تومن رو داره 

عزیزم خداروشکر که خونه داری و مستاجر نیستیالحمدالله که زمین هم جای خوبیهاون طلا رو نگه دار جز برای م ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی باهام حرف زدی این چند روزه خیلی تو فکر بودم همشم میگفتن طلا دوباره بالا میره بيشتر اذیت ميشدم ان شاء الله هر کی مستاجر لذت داشتن خونه خودشو به زودی زود بچشه 

سلام خانوما به نظر شما ارزش داره سکه۱۰۰سوتی که نقد الان میشه۱۳۰۰خرید با چهار قسط۱۵۵۰بخرم!؟که۴۰۰هم باید اول پرداخت کنم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم اطلاعی ندارم از این اعتبار تماس بگیرین تلفنی راهنماییتون میکنن

ممنون گلم ثبتنام کردم گفتن که خودشون تماس میگیرن🙏🏻

از اینکه خانه کارگر رو به من معرفی کردی خیلی ممنونم 

خدا یارت باشه عزیزم🙏🏻

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻