2777
2789
حس می‌کنم کار درستی نیست نمی‌دونم چرا چون به چرخه انرژی اعتقاد دارم میگم بدم به بچه های ک نیاز دارن ...

بده نیازمندان از دعای خیرشون برکت توی زندگی تون میاد 

منم دوست ندارم لباس ببخشم چون اگر آدم بد ذات باشه ممکن دعا بخونه حتی میگن لباستون به کسی قرض ندید

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام دوستان عزیزشب همگی بخیر میخواستم امشب ازتون خواهش کنم برشفای بیماری همسرم دعا کنید دوساله درگیر ...

امیدوارم بزودی حالشون بهبود پیدا کنه

از روش ( آر تی ام اس ) استفاده کنید 

یکم هزینه ش زیاده ولی قطعا جواب میده 

برادر منم درگیر بود ۵ سال این درمان رو انجام داد و شکر خدا یکساله درمان شده 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم بله با اعتبار اسنپ ۴قسطه .از میو گلد خریدم معتبره قبلاً هم طلا خریدم ازش . پنج شنبه سفار ...

سلام دوست عزیز، مبارکتون باشه، ان شاالله بیشترش رو بخرین و به دل خوش استفاده کنید🌷. شما تهران هستی یا شهر دیگه؟

میخواستم ببینم ارسال با پست یا پیک بوده جهت محاسبه زمانی که به دستتون رسیده. اگه با پست فرستادن، کد مرسوله بهتون دادن؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام دوستان عزیزشب همگی بخیر میخواستم امشب ازتون خواهش کنم برشفای بیماری همسرم دعا کنید دوساله درگیر ...

سلام عزیزم خدا همسرتون رو شفا بده

دکتر محمدعلی فلاح زاده سریزدی

متخصص روان‌پزشکی عالیه بزنید گوگل براتون میاره آدرس و مشخصاتشو

چشم حتما خدا خودش کمکش کنه سلامتی کاملشو به دست بیاره دعای معراج براشون میخونم ازش بخواید خودشم نماز شب بخونه خیلی خوبه کمکش میکنه 

سلام دوست عزیز، مبارکتون باشه، ان شاالله بیشترش رو بخرین و به دل خوش استفاده کنید🌷. شما تهران هستی ...

سلام ممنون عزیزم تهران هستم هم با پست و هم با پیک ارسال می‌کنند من با پیک رو انتخاب کردم 

برای کد مرسوله پستی یه  کانال توی تلگرام دارن که کد پیگیری  مرسوله ها  رو میزارن

بده نیازمندان از دعای خیرشون برکت توی زندگی تون میاد منم دوست ندارم لباس ببخشم چون اگر آدم بد ذات با ...

سلام نگین جان خوبی عزیزم ؟ ۵ درصد از درآمد رو میذارم برای وسایل خونه

اما فکر کنم باید درصدش بالا بره

در مورد قسطی فکر کردم

اما مشکل اینه که تا گردن در قسط هستیم🫠

و در ادامه ی پست قبلی که دخترم با دختر عمه اش قرار گذاشتند برند بیرون ❤️تا من گفتم نه شاه گلی رو با ...

سلام عزیزدلم صبح زیبات بخیر 

معصومه جون یه سوالی داشتم ازتون 

هدف مالی ما خرید خونه هست 

البته یه خونه تک خواب داریم که دست مستاجره و خودمون هم جای دیگه مستاجر هستیم  و هدفمون اینه اون رو بفروشیم و یه خونه بزرگتر بخریم و ساکن خونه خودمون بشیم

که البته همسرم امسال عزمش رو جزم کرده که خونه بخره و میگه دیگه به هیچ وجه نمیخوام برای تمدید خونه سرم رو جلوی صاحب خونه کج کنم و میخوام توی خونه ی خودم زندگی کنم 

که البته من بهش ایمان دارم که هرجور شده امسال 

خونه میخره 

چون یا کاری نمیکنه یا اگه تصمیم به کاری بگیره به بهترین شکل زمین و زمان رو به هم میدوزه که انجامش بده😅🤭

منظورم اینه که عزیزم برای خرید خونه نیازی به کمک من نیست و به عهده همسرم هست 

اصلا هم کاری به طلاهای من نداره

من اما دلم میخواد همسرم و در نتیجه خودم سوار ماشین خوب بشیم 

دوست دارم توی یه ماشین صفر مشکی ببینمش که بررررق میزنه🤭🤗

و احساس میکنم الان وظیفه من کمک برای خرید ماشینه که انشالله تا سال دیگه همسرم خونه بخره و منم ماشین بخرم و اینجوری بتونیم به امید خدا توی یه سطح خوب زندگی کنیم 🤗

الان با توجه به محاسبات خودم با نرخ الان اختلاف قیمت ماشین خودمون و ماشین دلخواه من  ۴۰ گرم طلاهست که ممکنه تا سال دیگه اختلاف قیمت تغییر کنه 

من تا الان فقط طلای زینتی خریدم که البته خیلی هم دوستشون دارم و دلم نمیاد بفروشم 

اما خب چون قسطی میخرم با سود ماهانه ای که میدم خیلی گرون درمیاد و واقعا برای سرمایه گذاری به صرفه نیست

و در کل خیلی هم دوست ندارم جلوی بقیه طلا بندازم و بیشتر توی خونه برای دل خودم میپوشم

حالا میخواستم ببینم به نظر شما با توجه به اینکه همسرم کارمنده و حقوقش ثابته خودمم خانه دارم چجوری میشه این ۴۰گرم طلای کم اجرت یا دست دوم  رو توی یکسال جمع کرد؟؟

یا اینکه پول جمع کنم سکه بخرم؟

مرسی😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
امیدوارم بزودی حالشون بهبود پیدا کنهاز روش ( آر تی ام اس ) استفاده کنید یکم هزینه ش زیاده ولی قطعا ج ...

سلام عزیزم پارسال ۴۰ ملیون هزینه کردیم 

فکر میکنم ۲۰تا ۳۰ جلسه انجام شد 

تو کلینیک نورالی تهران

تقریبا تا ۹ماه خوب بود اما  اثرش که رفت دوباره افسردگیش

شروع شد 

امسالم خواستیم دوباره بریم دکترش گفت یه نوع تلقینه 

و هم اینکه باید ۲ برابر پارسال هزینه کنیم 

متاسفانه الان در شرایطی که سرکارم نمیتونه بره 

از پسش برنمیاییم

سلام معصومه جون حرفهاتون همه رو باید قاب طلا گرفت خیلی باارزش وپراز نکته هست بعضی از حرفهاتون رو انگ ...

عزیزم ببرش دندانپزشک اطفال اصلا متوجه نمیشه حتی جای آمپولم بیحس میکنن متوجه نمیشه کارتون میذارن اسباب بازی میده بهش کمتر اذیت میکنه 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
واقعا آفرین بهتون😍👏👏من چقدر لذت بردم از خوندن پستتون مهم ترین هدف هارو تیک زدین خرید خونه،ماشین ...

سلام عزیزم ممنون فدات شم من قبلا داستان فراز ونشیب زندگی رو تعریف کردم وگفتم ولی حالا که پرسیدی میگم من طلا پس انداز میکردم البته مربوط به گذشت ۱۵ ساله اولش سال ۹۰ که ۸ سال بعد از ازدواجم بود بچه هم نداشتم با فروش طلا ۵۶  گرم یک مسکن مهر ثبت نام کردم اون موقع مستاجر بودم سال بعد مادر شدم پدرومادرم من بردن خونه خودشون واونجا مستقر شدم پول پیش خونه رو گرفتم وقسط مسکن رو دادم وهمینجور خورد خورد پول مسکن مهر رو اقساطی میدادم طلا میگرفتم قسطی وقتی پولش تموم میشد میفروختم برا خونه دیگه مستاجر نبودم خلاصه خونه رو گرفتیم ودر این مدت دادم اجاره ولی شوهرم ورشکسته شد وکلی ضرر دادیم بطوری که الانم شوهرم حتی یدونه چک هم نداره ونمیتونه دسته چک بگیره خلاصه که نا امید نشدم وجنگ ودعوا نکردم وتوکل بخدا کردم وراه رفتم ولی من در این مدت خرید لباس نداشتم خرید کفش دوسال یکبار خرید کیف سه سال یکبار مهمانی اصلا مگه خواهر وبرادرام که به ندرت میان مسافرت در این ۹ سال یکبار مشهد ویکبار شمال که شمال هم تقریبا مجانی بود مهمون شدیم خلاصه فقط هدفم شده بود خونه ی بهتر لوازم آرایش در حد دوتا رژ وکرم مرطوب کننده  چشم وهم چشمی اصلا نداشتم پاسژ گردی وکافی شاپ تعطیل خلاصه بگم وام قرعه میگرفتم و خرج خونه خورد وخوراک میکردم ولی همیشه در غذا پختن هم رعایت میکردم تا سه سال برنج نیم دونه میخریدم در مصرف گوشت وروغن احتیاط میکردم آجیل سالی دوبار اونهم بابام میخرید ولی طوری زندگی کردم که بخدا همه بهم حسودی میکردن وبزرگترای خانواده ی شوهرم منو مثال میزدن راستی من چون خودم یکدوره آرایشگری دیدم بخاطر همین آرایشگاه هم نمیرم مگه دیگه خیلی واجب باشه مثلا عروسی نزدیک مثل برادرزاده یانزدیک باشه خیلی  خلاصه ولی  همیشه مرتب و باکلاس میرفتم اگه جایی میرفتم مهمونی بعد اظهری بود شام خونه کسی غیر از پدر ومادر نمیرفتم  خلاصه من خیلی خیلی رعایت میکردم وبقول معصومه جون قدر پولها رو میدونستم وبراش برنامه میزاشتم که دستمو جلو کسی دراز نکنم ولی شده که دو یا سه با از خواهر ویا یکی از برادرام قرض گرفتم در مبلغ پایین که یا پس دادم یا خودشون دیگه نگرفتن ازمن  ولی امسال دیکه تصمیم گرفتم خونه رو بهترش کنم یا از نظر متراژ یا ازنظر مکان که خدارو شکر با فروش طلاهام در گرمی ۶۴۰۰ که ۱۵۰ گرم بودن وفروش مسکن مهر وکمی قرض که خداروشکر پرداخت شد تونستم خونه در محله خیلی خوب شهر بخرم انشا الله که قسمت شما هم بشه پر حرفی شد ولی گفتم که میشه صبر وحوصله وتوکل بخدا وهمینطور مواظب وسایل زندگی بودن شرطه اصلیه از قدیم گفتن صبرتلخه ولی میوه اش شیرینه 

سلام عزیزم وقتتون بخیر خدا حفظ کنه همه بچه هارو عزیزم بچه من جزو بدغذاترین موجودات کره زمین هس ینی ا ...

دوست ِعزیز،رسمِ خونه ما هم همینه 

یعنی نشده بریم بیرون و مثلا فقط یه بستنی بخوریم و برگردیم 

حتما باید بریم رستوران یا سفت فودی 

پسر من با اینکار خوشحال میشه انگار دنیا رو بهش دادن 

بچه های ما عادت کردن ک بیرون رفتن مساوی با غذای بیرون 

خب  چ اشکالی داره ؟!

بچه ی من خوشحال نشه پولو میخوام چیکار؟

شادیِ اون لحظه ش با تمام داراییِ دنیا برابری میکنه 

حالا فکر نکنید ک ما اصلا این  بچه رو بیرون نمیبریم یا اینکه غذای خونه کمه؛نه ؟ما همیشه حتی تو خونه بهترینو میخوریم 

به غذا و تنقلات و میوه ی خونه خیلی اهمیت میدم حتما بهترین باشه. ولی بچه من و بچه شما و امثال بچه‌های ما عادت کردن ک حتما بیرون رفتنی برن مثلارستوران ،برن فست فودی 

از نظر من ک‌اشکالی نداره بذار خوش باشه خودتو بدِ نکن 

در عوضش این بیرون رفتنا رو مدیریت کن 

تو خونه سوخاری ،پیتزا، حتی زرشک پلو مدل رستورانی درست کن 

سعی کنید بدون بد اخلاقی و کشمکش، این موضوع رو مدیریت کنی جوری ک پدر و پسر متوجه نشن شما بردی😉

در باره این موضوع بگم ک دوستی دارم ک بچه هاش موقع بیزون رفتن حتی آب معدنی رو هم طلب نمیکنن 

حتی یه بستنی هم‌نمیخوان 

دیگه اون بستگی به مدل ِ هر خونه و خانواده داره 🤷‍♀️

ن میشه بگیم ما کار درستو میکنیم ن بگیم حق با اون خانواده س 

من تونستم مشکل و حل کنم پس شما هم‌میتونی😊💪😉