سلام عزیزدلم صبح زیبات بخیر
معصومه جون یه سوالی داشتم ازتون
هدف مالی ما خرید خونه هست
البته یه خونه تک خواب داریم که دست مستاجره و خودمون هم جای دیگه مستاجر هستیم و هدفمون اینه اون رو بفروشیم و یه خونه بزرگتر بخریم و ساکن خونه خودمون بشیم
که البته همسرم امسال عزمش رو جزم کرده که خونه بخره و میگه دیگه به هیچ وجه نمیخوام برای تمدید خونه سرم رو جلوی صاحب خونه کج کنم و میخوام توی خونه ی خودم زندگی کنم
که البته من بهش ایمان دارم که هرجور شده امسال
خونه میخره
چون یا کاری نمیکنه یا اگه تصمیم به کاری بگیره به بهترین شکل زمین و زمان رو به هم میدوزه که انجامش بده😅🤭
منظورم اینه که عزیزم برای خرید خونه نیازی به کمک من نیست و به عهده همسرم هست
اصلا هم کاری به طلاهای من نداره
من اما دلم میخواد همسرم و در نتیجه خودم سوار ماشین خوب بشیم
دوست دارم توی یه ماشین صفر مشکی ببینمش که بررررق میزنه🤭🤗
و احساس میکنم الان وظیفه من کمک برای خرید ماشینه که انشالله تا سال دیگه همسرم خونه بخره و منم ماشین بخرم و اینجوری بتونیم به امید خدا توی یه سطح خوب زندگی کنیم 🤗
الان با توجه به محاسبات خودم با نرخ الان اختلاف قیمت ماشین خودمون و ماشین دلخواه من ۴۰ گرم طلاهست که ممکنه تا سال دیگه اختلاف قیمت تغییر کنه
من تا الان فقط طلای زینتی خریدم که البته خیلی هم دوستشون دارم و دلم نمیاد بفروشم
اما خب چون قسطی میخرم با سود ماهانه ای که میدم خیلی گرون درمیاد و واقعا برای سرمایه گذاری به صرفه نیست
و در کل خیلی هم دوست ندارم جلوی بقیه طلا بندازم و بیشتر توی خونه برای دل خودم میپوشم
حالا میخواستم ببینم به نظر شما با توجه به اینکه همسرم کارمنده و حقوقش ثابته خودمم خانه دارم چجوری میشه این ۴۰گرم طلای کم اجرت یا دست دوم رو توی یکسال جمع کرد؟؟
یا اینکه پول جمع کنم سکه بخرم؟
مرسی😘