2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم از راهنماییتطعم اش که هم عالی میشه و هم نمیخواد یک عالمه فضای فیریزر اشغال بشه و از این ...

سلام کدبانو 

چند کیلو سبزی خورشت، ۱ کیلو سبزی یا این روش بهت داد؟

چه روش عجیبی ! خیلییییی برام جالب بود ...

سبزی رو بدیم بیرون خرد کنن خوبه ؟ 

این روش از کجا یاد گرفتید گلم؟؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
یک گزارش ام بدم خیلی ممنونم از معصومه عزیز و رویا جونسبزی قرمه رفتم از نیشابور گرفتم که قیمت مناسب ت ...

سبزی نیشاپور خوبه؟؟

من چند وقته میخوام از باسلام بخرم میترسم خوب نباشه

خوشمزه ست؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

عزیزم این روش نیشابوری هاست

منم از دوستم یاد گرفتم

من با سبزی خورد کن خودم خورد کردم

کیلویی نگرفتم سبزی ام رو بسته ای گرفتم

کلا سبزی های نیشابور خیلی معروف اند و فروششون فقط بسته ای و اینقد ساقه سبزی هاش کم که حتی زیاد نیازی ام به پاک کردن نیست

من ۶۰بسته گرفتم بسته ای ۶تومان بود

همین سبزی خشک اماده اش کیلویی۸۰۰تومان است در صورتی که برای من حدود ۴۰۰تومان درامد

[QUOTE=396388925]سبزی نیشاپور خوبه؟؟ من چند وقته میخوام از باسلام بخرم میترسم خوب نباشه خوشمزه ست؟

خشک شده اش میخواید بگیرید عزیزم؟

اگر واقعا مال نیشابور باشه خیلی عالی و خوشمزه

خیلی ممنونم از لطفت خاتون بانوی عزیز که وقت گذاشتی و تایپ کردی.حتما از تجربیات ارزشمندت استفاده می‌ک ...

خواهش میکنم

بله هستند

منطورم بود برخی فکر میکنند شمش ۱۸ هست

و با طلا زینتی مقایسه میکنند

💕

عزیزم من خیلی تلاش کردم و در مورد نیم سکه و ربع و پارسیان صحبت کردم برای دوستان اما بسیار مقاومت عجی ...

😅وای چرا؟ مگه چیشده؟

من درجریان نبودم فقط دیدم سوال کردن در حد تجربه خودم جواب دادم🫠

💕

سلام عزیزم خوبین 😍منم یه مختصر گزارشی بدماوضاع مالی کاملا ریخته به هم تقریبا پس انداز صفر شدهفقط دا ...

سلام عزیز دلم مریم جان ❤️

این دوره‌های سخت  برای همه پیش میاد عزیزم مهم اینه که تو با قدرت و عزت‌نفس داری جلو می‌ری 😍

و نمیذاری قرض و منت کشیدن وارد زندگیت بیاد👌

فروختن یه تیکه طلا یا خالی شدن فریزرت مهم نیست ...
مطمین باش میاد جاشو هم پُر می‌کنه

همینکه با قدرت پیش میری 👌

نشونه‌ی مدیریت و درایتت عزیزم که با هرچی داری می‌سازی و نمی‌ذاری چرخ زندگی بایسته ✅

همه‌مون می‌دونیم که روزهای سخت گزراست ...زمستون تموم میشه و رو سیاهی به زغال میمونه ✅

باز بگو خدای شکرت که اون طلا رو به وقتش پس انداز کرده بودم که نخواستم منت کسی رو بکشم و قرض وارد زندگیم بشه ✅

سلام به همگی خوبید خانما کمد پازلی خوبه ،؟ من دوتا کمد دیواری دارم که یکیش کلن لحاف و تشک که یه بار هم استفاده نشدن اما چون زحمت مادرم هست دلم نمی یاد با کسی بدم همه پارچه هاش ترک هست و نو نو اما جای دیگه بزارم میترسم نم بگیرم

یه کمد دیواری دیگه ام هم پره.الان میخوام کمد پازلی بخرم اما مامانم میگه کمد پازلی نخر کمد دیواری بزن

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم این روش نیشابوری هاستمنم از دوستم یاد گرفتممن با سبزی خورد کن خودم خورد کردمکیلویی نگرفتم سبزی ...

انشالا به دل خوش تهران سبزی کیلویی ۶۵ تومن تره بار یه کم قیمتش کمتره اما سبزی هاش خوب نیست 

یعنی اول تفت میدی بعد خشک ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم این طرح جمع شده الان شده دو ماهه و سه ماهه

بله طرح جمع شد 

ولی من خداروشکر امروز صبح وام برام واریز شد 

سر پونزده روز وام بهم تعلق گرفت

همسرم اومد بگیره دیدیم طرح رو برداشتن 

برای بازپرداخت هجده ماهه باید پول سه ماه بمونه 

البته مبلغ سپرده و وام رو هم بالا بردن 

دیگه ما دیدیم سه ماهه است پیگیری نکردیم