2777
2789
سلام خوبی توروخدا شما تو تایپکی چندسال پیش گفتید سرگیجه و گیجی منگی داشتید خوب شذیذ؟؟توروخدا راهنمای ...

سلام خوب شدم ولی بعدش بخاطر ی سری اتفاقها دوباره برگشت . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوب شدم ولی بعدش بخاطر ی سری اتفاقها دوباره برگشت .

توروخدا چطوری خوب شدید؟؟دارویی چیزی خوردی خوب شد یا نه؟,چقدر طول کشید خوب شد...دوباره برگشت به شدت قبل بود؟؟خب باز خوب شد یا نه؟؟؟توروخدا جواب این سوالامو بدید ممنونم 

توروخدا چطوری خوب شدید؟؟دارویی چیزی خوردی خوب شد یا نه؟,چقدر طول کشید خوب شد...دوباره برگشت به شدت ق ...

من داروگیاهی خوردم خوب شدم بعد از ۵ ماه .  خوب بودم تا اینکه خامخواری کردم اونجا دوباره بهم ریختم و کم خون شدم 

دوباره باز بهتر شدم 

ولی الان ی مدته ک بخاطر عفونتوسینوسها و دندانهام دوباره خیلی زباد شده 

شما علایمت چیه ؟ کی و چجوری شروع شد ؟

توروخدا چطوری خوب شدید؟؟دارویی چیزی خوردی خوب شد یا نه؟,چقدر طول کشید خوب شد...دوباره برگشت به شدت ق ...

چ مدته درگیری و علائمت چیه ؟ معمولا بعداز چند روز یا چند ماه خودبخود خوب میشی اگه عامل حاصی وجود نداشته باشه مثل عفونت گوش . دندان . سبنوس و ....

سلام خوبی توروخدا شما تو تایپکی چندسال پیش گفتید سرگیجه و گیجی منگی داشتید خوب شذیذ؟؟توروخدا راهنمای ...

نگران نباش ی پاکسازی کنی بدنت رو خوب میشی 

نگران نباش ی پاکسازی کنی بدنت رو خوب میشی

من اول از یه سرگیجه شروع شد بعدش الان یکسال ونیمه گیج ومنگی سر دارم بی‌قرارم دلشوره بی دلیل دارم...گوشم انگار آب توشه .سروگوشم سمت راست هی میگیره و ول می‌کنه.

من اول از یه سرگیجه شروع شد بعدش الان یکسال ونیمه گیج ومنگی سر دارم بی‌قرارم دلشوره بی دلیل دارم...گ ...

گیجی و منگیت زیاده ؟ ینی جوریه ک نتونی پاشی به کارای شخصیت برسی 

من اول از یه سرگیجه شروع شد بعدش الان یکسال ونیمه گیج ومنگی سر دارم بی‌قرارم دلشوره بی دلیل دارم...گ ...

اولین بار سرگیجت چجوری بود ؟ حمله ای بود ؟ من گیجی و منگی زیادی دارم 

اولین بار سرگیجت چجوری بود ؟ حمله ای بود ؟ من گیجی و منگی زیادی دارم

ناگهانی بود.یهو سرم یه سمتی کشیده شد بعدش مثل افت فشار بود اما شدیدتر و فشارم نبود...انگار زمین میخواست قورتم بده اینجوری