2777
2789
میفرستم فنی مشکل داره ثبت نام

خب کی درست میشه؟؟؟ 

میتونم ثبت نام کنم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جریان هستن درست میکنن

نی نی یار جان میشه یه سوال بپرسم؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

خب کی درست میشه؟؟؟  میتونم ثبت نام کنم

نمیدونم الان بهشون گفتم دارن چک میکنن اگر شماره رو نزدین بهتره چند روز دست نگه دارین چون ممکنه شماره تون از بین بره و بازیابی هم خرابه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

جانم

اینکه گزارش بزنیم ممنوع هست میدونم 

لینکه سهمیه حذف یکی دیگه رو هم بگیریم و بگیم بجای تاپیک خودش مال مارو بفرسته هم ممنوع هست؟ 

فرقی نداره که مال خودش باشه یا مال ما اون سهمیش میره

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

نمیدونم الان بهشون گفتم دارن چک میکنن اگر شماره رو نزدین بهتره چند روز دست نگه دارین چون ممکنه شماره ...

همه چی خرابه که 😐😂

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
اینکه گزارش بزنیم ممنوع هست میدونم  لینکه سهمیه حذف یکی دیگه رو هم بگیریم و بگیم بجای تاپیک خو ...

ممنوعه، استارتر فقط باید خودش درخواست حذف تاپیکش رو بده هیچ کس اجازه نداره به جاشون درخواست بده متوجه بشیم کسی هم تاپیک دیگران رو داده برای حذف لغو می کنیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ممنوعه، استارتر فقط باید خودش درخواست حذف تاپیکش رو بده هیچ کس اجازه نداره به جاشون درخواست بده متوج ...

لطفا پروفایل منو تایید کنین

نمیدونم الان بهشون گفتم دارن چک میکنن اگر شماره رو نزدین بهتره چند روز دست نگه دارین چون ممکنه شماره ...

نی نی یار جان چرا پروفایل هارو تایید نمیکنی 

تگتونم کردم 

ولی دیدین تایید نکردین