2777
2789
عنوان

واقعا چه بده تنبلی برای نماز خوندن

193 بازدید | 29 پست

خیلی دوست دارم نماز بخونم اما هی ترک میکنم خیلی هم عذاب وجدان میگیرم میدونم خیلی اشتباهه اما...

یکی از مانع هام اینه که شوهرم خیلی طبع گرمی دارن و یکسره باید برم حموم...

و اینکه بچه هام خیلی از سر و کولم بالا میرن و اذیتم میکنند سر نماز..‌.

خانواده ی همسرم خیلی منو مسخره میکنن و عصبی میشم و خودخوری میکنم کاش میشد حداقل اگر‌ حجاب درستی ندارم یا قرتی ام فقط به نمازو درست مثل ادم میخوندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کاری کردم که باعث شد دائم دیگه نمازم رو با عشق و حوصله بخونم... همسرم هم همینطور

نمازهامون رو جدا و به وقتشون خوندیم

یعنی دیگه ادغامشون نکردیم

به جای اینکه ظهر و عصر رو با هم بخونیم و ۸ رکعت بشه دو تا ۴ رکعت تو زمان خودشون میخونیم... اصلا سخت و سنگین نیست

زمان اذان عصر و عشا رو از اپ و سایت بادصبا می بینیم

من یه کاری کردم که باعث شد دائم دیگه نمازم رو با عشق و حوصله بخونم... همسرم هم همینطور نمازهامون رو ...

من مشکلم اینه اینجوری همش باید وضو بگیرم، بعد وسواس دارم باید تمیز بشورم خیلی طول می‌کشه😬 حتی وقتی با هم میخونم

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

اینو همیشه بگو

رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَ تَقَبَّلْ دُعَاءِ

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
من یه کاری کردم که باعث شد دائم دیگه نمازم رو با عشق و حوصله بخونم... همسرم هم همینطور نمازهامون رو ...

تا حالا اینجوریشو امتحان نکردم شاید اینطور جواب بده

من مشکلم اینه اینجوری همش باید وضو بگیرم، بعد وسواس دارم باید تمیز بشورم خیلی طول می‌کشه😬 حتی وقتی ...

تمیز بشوری؟ مگه چیکار میکنی خواهر    

من سعی میکنم دائم وضو داشته باشم. دیگه عادت کردم. هر بار از دسشوییی میام حتما وضو میگیرم. حتی قبل از خواب هم وضو میگیرم