smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 عنوان بچ ها دو ماه دیع کنکور دارم و... 42 بازدید | 5 پست میخام رل بزنم نمیدونم چرا ولی دیگه فک میکنم نمیرسم فک میکنم دیر شروع کردم همه چی برام تموم شد حس خسته بودن دارم دلم میخاد برم بیرون حرف بزنم و..من دیع خسته شدم شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود 1403/02/12 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 دوما کم نیست ۹۰ خورده ای روزه سآیت حلال خوره ها با روز های کدوم سیاره شد ۹۰ روز .۹۰ روز میشه ۳ ×۳۰ یعتی ۳ ماه۵۹ روز مونده شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
nemd_h عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 5239 سآیت حلال خوره ها با روز های کدوم سیاره شد ۹۰ روز .۹۰ روز میشه ۳ ×۳۰ یعتی ۳ ماه ۵۹ ر ... 😂😂😂 خب داداش الان از رل زدن چی گیرت میاد ؟ جز شکست عشقی ؟ حداقل ادمی باشع که تهش ولت نکنه بره اوکیه . ولی نه که اون بزاره بره بعدش تو بشینی بگی کاش میخوندم ..حالا همونقد من ستا ۳۰ حساب کردم 😂😂
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 😂😂😂 خب داداش الان از رل زدن چی گیرت میاد ؟ جز شکست عشقی ؟ حداقل ادمی باشع که تهش ولت نکنه بره اوک ... هیکی میدونم اشتباهه ولی خستم نمیدونی که چی میگم دلم خاب طولانی میخاد بیرون رفتن گشستن خوشگذرونی دوستام شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
nemd_h عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 5239 [QUOTE=337448168]هیکی میدونم اشتباهه ولی خستم نمیدونی که چی میگم دلم خاب طولانی میخاد بیرون رفتن گشستن خوشگذرونی دوست ...[/QUOTE یروزو پاشو برو .