2777
2789
عنوان

سوتین بدون فنر و جک

180 بازدید | 17 پست

الان که باردارم خیلی معدم حساس شده قبلا هم اینجوری بودم فنر سوتین رو درمیوردم الانم اولین بارمه سوتین ابری بدون جک و فنر میخوام بگیرم..خوبه و راحته بنظرتون؟الان بیشتر از دوماهه که سوتین نبستم فقط وقتایی که بیرون میرم🥲میترسم بیفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا تو بارداری نبستم الانم عادت کردم میبندم اذیت میشم درمیارم فقط بیرون ک میرم میبندم شورتم تو بارداری چون میگفتن نپوشید اونم عادت کردم نمیپوشم فقط بیرون!😨

میدونم چندشه اما عادت کردم

منم باردارم تو خونه اصلا نمیتونم بیرون دیگه مجبوری.خارش بدن هم دارم یه بیرون برم بیام تنم همه قرمز میشه😕

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من کلا تو بارداری نبستم الانم عادت کردم میبندم اذیت میشم درمیارم فقط بیرون ک میرم میبندم شورتم تو با ...

منم اینجوریم نگران نباش😂😂فقط وقتایی که پریود بودم میپوشیدم مجبور بودم دیگه مهم احساس راحتی کنی

منم باردارم تو خونه اصلا نمیتونم بیرون دیگه مجبوری.خارش بدن هم دارم یه بیرون برم بیام تنم همه قرمز م ...

خارش از سوتین؟؟شاید قدیمی باشه یا بدنت حساس شده🥲ولی همه میگن بهتره نبندین واس سلامتی

خارش از سوتین؟؟شاید قدیمی باشه یا بدنت حساس شده🥲ولی همه میگن بهتره نبندین واس سلامتی

نه عزیزم بخاطر بارداریمه.لباس راحت باید بپوشم🙁

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم