2777
2789
عنوان

زشته ول کنم برم خونه؟😐

166 بازدید | 12 پست

از دوران راهنمایی ۸ سالخ با دوستم دوستیم

عین ۸ سال هردفعه جایی رفتبم بدقولی کرد یا دیر کرد

چندین باز باهم دعوامون شد سر این موضوع

الان ازدواج کرد گفتم‌لابد آدم شده

امروز جایی که خودش بهش آشناست دعوتم کرو گفت ۲.۵ اونجا باش

۲.۵ باعجله رسیدم زنگ زدم میگه عععععع رسیدی؟من یک ساعت دیگ‌میرسم 😐

من چون اشنا نیسنم با ادماش نشستم تو حیاط تا بیاد

زشته گوشیمو خاموش کنم برگردم خونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم،ولی من جات بودم دیرتر میرفتم با توجه به شناختم نسبت به اون ادم،اگه دوستش داری و دوستیت برات مهمه اینکارو نکن ولی اگه نه زنگ بزن بهش بگو من رفتم خونه نمیتونم منتظر بمونم

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

برگرد خونه اما گوشیتو خاموش نکن

وقتی رسید اونجا بهت زنگ زد بگو عه رسیدی؟ من فلانی حالش بد شد برگشتم خونه بردمش دکتر صبر کن یه ساعت دیگه میام

یه ربع مونده به یه ساعت زنگ بزن بگو شرمنده نمیتونم بیام

خیلی راحت و محترمانه پیام بده و بگو که برای زندگیم برنامه دارم و وقتی جایی دعوت میکنی و میگی راس ساعت اونجا باش رفتارت بسیار دور از ادبه که خودت ۱/۵ ساعت دیگه بیای

من برگشتم خونه و از این به بعد اگر دوس داشتی بیا خونمون قدمت روی چشم ولی دعوتتو قبول نمیکنم🩵

اونجا نمون بیشتر از این برو بهشم بگو که رفتی

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.