2777
2789

سلام دوستای گلم. متاسفانه جواب منفی شد و حالم خیلی بده از بس اعصابم خورد شد حالت تهوع گرفته بودم صبح. شوهرمم سردرد گرفته بود. نمیدونم چه حکمتیه که باید اینطوری حسرت به دل بمونم 😢😢😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

سلام منم امروز جواب آزمایشم منفی شد ولی بی بی مثبت شده بود 

منم حالم خیلی خیلی بد 

از بی بی چک آزمایش انتظار متنفرم 

💖خدا بزرگتر از مشکلات ماست خدایا شکرت💖میشه لطفا برای سلامتی نینیم و سبز شدن دامن منتظرا صلوات بفرستید مرسی 🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم امروز جواب آزمایشم منفی شد ولی بی بی مثبت شده بود  منم حالم خیلی خیلی بد  از بی ...

آخی عزیزم درکت میکنم. خدا جواب همه منتظرا رو بده به حق علی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
آخی عزیزم درکت میکنم. خدا جواب همه منتظرا رو بده به حق علی

الهی آمین

💖خدا بزرگتر از مشکلات ماست خدایا شکرت💖میشه لطفا برای سلامتی نینیم و سبز شدن دامن منتظرا صلوات بفرستید مرسی 🌷🌷🌷
منم بارها واسم پيش اومده و الان دو روز از موعدم گذشته و هنوز نه بى بى زدم نه از دادم 

عزیزم انشالا که باردار باشی و خبر خوش بهمون بدی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
بچه ها كسي ميدونه جواب اين سونو يعني چي..روز ١٤ پري دادم ..يعني امروز..يعني فوليكول نداشتم باز ك ننو ...

توی تخمدان راستت کیست داری عزیزم ولی بقیش نرماله خداروشکر. اول باید کیستتو درمان کنی گلم. از فولیکول که چیزی ننوشته. سونوی واژینال دادی؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍