2777
2789
عنوان

لیزرش خیلی درد داره یا نه؟

177 بازدید | 12 پست

کسی هموروئید لیزری عمل کرده؟؟؟؟؟ راست میگن که دو هفته دردش وحشتناکه 

و اینایی ک تبلیغ میکنن دروغ میگن

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین
به نتیجه رسیدی به منم میگی؟ من خیلی تاپیکارو دیدم میگفتن جراحی بهتره لیزر احتمال برگشت داره و این که ...

والا من هیچکس جواب درستی بهم نداده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من هیچکس جواب درستی بهم نداده

تهرانی؟ دکتر خوب پیدا کردی؟ منم این مشکلو دارم و واقعا عذاب میکشم از یه طرفم بچه کوچیک دارم نمیخوام بستری شم کسیم ندارم بیاد کارامو بکنه تو خونه

تهرانی؟ دکتر خوب پیدا کردی؟ منم این مشکلو دارم و واقعا عذاب میکشم از یه طرفم بچه کوچیک دارم نمیخوام ...

ن تهران نیستم

من حتی نمیدونم سنتی خوبه یا لیزری 

تهرانی؟ دکتر خوب پیدا کردی؟ منم این مشکلو دارم و واقعا عذاب میکشم از یه طرفم بچه کوچیک دارم نمیخوام ...

سنتی ک فکر کنم بستری شدن داره

خانوما تاوقتی مشکل یبوستتون درست نشده پیشنهاد میکنم جراحی نکنین چون زخمهای جدید اضافه میشه درد والتهاب ،رو زمینم نمیتونین بشینین ..قرص و مسهلم‌ بخورین بیفایده س بعد جراحی  ..اگه رعایت کنین بمرور بواسیر که ازبین میره هموروئیدم بدون درد باهاش کنار میاین ..من حتی جراح معاینه کرد گفت جراحی نمیخواد عجیب که گفت زایمان دومتم میتونی زایمان طبیعی کنی منو میگی داشتم سکته میکردم حالا شما میگین جراحی  😂...هرچند من سزارین کردم ترسیدم..امیدوارم پیام منو بخونین شاید بدردتون خورد..یبوستم یوقتا دارم هیچوقتم جراحی نمیکنم ..ان شاءالله هرکی دچارشه خوب بشه خیلی سخت ودردناکه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خانوما تاوقتی مشکل یبوستتون درست نشده پیشنهاد میکنم جراحی نکنین چون زخمهای جدید اضافه میشه درد والته ...

اگ درد نداشته باشه اون زایده مشکلی ایجاد نمیکنه؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
خانوما تاوقتی مشکل یبوستتون درست نشده پیشنهاد میکنم جراحی نکنین چون زخمهای جدید اضافه میشه درد والته ...

هرازگاهی درد میگیره اخه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اگ درد نداشته باشه اون زایده مشکلی ایجاد نمیکنه؟

نه عزززیزم مال من بیرون. جراح ماه نهم بارداری م معاینه کرد گفت جراحی نمیخواد.اگه موردی داشت خوب میگفت بیا جراحی کنم بچه دومم نمیگفت برو زایمان طبیعی ..خیلیا مجردن واسه ازدواج میرن جراحی بعضیا ذهنشون کثیف فک میکنن این خانوما ارتباط داشتن اینجوری شده ن دوسه نفر باهاشون حرف میزدم ،میگفتن خجالت میکشیم ازدواج کنیم ..این مشکل و خیلی از آقایونم دارن فقط خانوما نیستن که ..فقط سعی کن همیشه بعد دفع خودت با صابون بشوری خشک کنی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه عزززیزم مال من بیرون. جراح ماه نهم بارداری م معاینه کرد گفت جراحی نمیخواد.اگه موردی داشت خوب میگف ...

اها ممنون 

هرازگاهی درد میگیره اخه

این درد برای منم هست وقتی جای خیلی سرد بشینم یا یبوست شدید باشم خوب باید روغن بزنی ..ویتامین ای بزن ..من تو یه شیشه ریختم هر وقت ناچارشم استفاده میکنم روغن زیتونم خوبه میتونی بزنی ..مثلا خواهرم اون بواسیر داره یکسال گذشته اون میگه نزدیک پریودش درد داره و خونریزی ..همین آجر و روغن واینا رو همیشه استفاده میکنه

این درد برای منم هست وقتی جای خیلی سرد بشینم یا یبوست شدید باشم خوب باید روغن بزنی ..ویتامین ای بزن ...

اها ممنونم