2777
2789
عنوان

تجربه سقط در هفته پانزدهم

2470 بازدید | 25 پست

سلام. چند روز قبل که متوجه شدم با تمام داروها و پیگیریهای من بازهم به خاطر صفر شدن مایع آمنیوتیک در هفته پانزده بارداری مجبور به ختم بارداری هستم. غمی که وجودم گرفت یه طرف. و دغدغه اینکه چطور قراره بچه بیشتر از ۳ ماه رو سقط کنم از یه طرف باعث شد همه تاپیکهای این سایت بگردم که خیلی کم تجربیات دقیقی پیدا کردم. برای اینکه مرحمی تو دل زنهایی مثل خودم باشم گفتم تجربه ام بنویسم که بعدها شاید از ترس کسی کم کرد یا بهش مسیر رو نشون داد

وای نه😢 اخه مگه میشه هیچی جواب نده؟ کیسه آبت سالمه؟ دکترای دیگه هم رفتی؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا تجربه سقط خود به خود تو هفته ۹ که جنین رشد کندی داشت داشتم. اون زمان از ابتدا خونریزی و لک داشتم و در طول هفته ۹ خونریزی بیشتر شد و در عرض یک هفته با دفع لخته و خون زیاد و بدون ذره ای درد سقط شد. 

سلام عزیزم

من اخراذر ماه بچم که 16هفتش تموم شده بود رو سقط کردم

طفلی ضربان قلبش وایستاده بود

بچه من ازمایش ان تی هم ریسک بالاداشت سندروم داونش 

اوایل خیلی خیلی ناراحتش بودم ولی بعد گفتم شاید مریض بدنیا بیادو...

من روزی که بستری شدم 6دوز قرص تجویز کردن و گفتن بعد اخریش برای کورتاژ اماده باشم ولی دوز سوم طفلی سقط شدوبه کورتاژ نکشید

برید بیمارستان و تحخت نظرباشید استرس نداشته باشید امیدوارم راحت بگذره براتون....

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

من قبلا تجربه سقط خود به خود تو هفته ۹ که جنین رشد کندی داشت داشتم. اون زمان از ابتدا خونریزی و لک د ...

بعد از سقط اول نرفتی آزمایش بدی؟ خون ؟ هورمونی؟

آزمایش اسپرموگرافی؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
سلام عزیزم من اخراذر ماه بچم که 16هفتش تموم شده بود رو سقط کردم طفلی ضربان قلبش وایستاده بود بچه ...

منم تیرماه یک سقط داشتم رشدجنین در۸هفته متوقف شده بود

الان باردارم، مجدد۱۵هفته ام استرس گرفتم یکم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
منم تیرماه یک سقط داشتم رشدجنین در۸هفته متوقف شده بود الان باردارم، مجدد۱۵هفته ام استرس گرفتم یکم

نه عزیزم استرس نداشته باش 

الهی به سلامتی این دورانوبگذرونی قرارنیست که همه مثه هم باشن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

اما در مورد بارداری دوم با دادن همه ازمایشها پیش متخصص پریناتولوژی و داروهای لازم که تاپیک قبلی گفتم بارداری تا هفته ۱۵ ادامه پیدا کرد و بطرز عجیبی بدون نشتی آب در این هفته متوجه شدیم کیسه آب ذره ای مایع نداره هفته های قبل نرمال بود. علت رو هنوز نمیدونم. به چند سونوگراف و بیمارستان مراجعه کردیم و خوب نتیجه همون بود و ختم بارداری صادر شد. من با توجه به سقط قبلی ترجیح میدادم اینکارو تو خونه انجام بدم اما دکتر خودم گفت بیمارستان بهتره که در ادامه میگم واقعا هم بهتره. من صبح ساعت ۶ رفتم بیمارستان و ساعت ۸ تمام کارهای پذیرش انجام شد و بستری شدم. ساعت ۹ دو عدد قرص واژینال دریافت کردم تا ساعت ۱۱ درد خاصی نداشتم ساعت ۱۱ صبح تا ۱ دردهای خفیف پریودی داشتم. تا اینکه دردها کمی بیشتد شد و همون حدود بود که خونریزی رقیق شروع شد.تا ساعت کمی مونده به ۳ دردها قابل تحمل بود ولی از همون حدود دردها به مدت ۲۰ دقیقه خیلی زیاد شد واقعا سخت بود اینموقع بود که دکترم رسید و من معاینه کرد و گفت جنین تو دهانه رحمه. بزار درش بیارم که بعد این تا حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه واقعا درد برای من خیلی زیاد بود و سختترین تجربه زندگیم بود. اول جنین و بعد جفت خارج کردن و دردها به شدت کم شد. بعد هم پرستارها و ماماها همه کارارو کردن و لباسهام مرتب کردن و برگشتم رو تخت تا شب چندیدن سرم دریافت کردم و داروهای آنتی بیوتیک و مایعات مصرف کردم سونوگرافی شدم و بقایا کمی در حال دفع بود و دکترم ساعت ۱۱ شب حق انتخاب داد که شب مرخص بشم یا فردا صبح برگردم که من با رضایت خودم شب مرخص شدم. و قرصهام مترونیدازول. آهن و داکسی سایکلین گرفتم که فعلا مصرف میکنم

از نظر من اگر تو هفته های بالا هستید یا حتی تو هفته های پایین هستید ولی هیچ لک و خونریزی ندارید برای سقط بیمارستان خصوصی رو انتخاب کنید. چون سقط واقعا سخته و تنهایی به سختی از پسش برمیاید. ممکنه شدیدا خونریزی کنید و جونتون به خطر بیوفته. اونجا کمکتون میکنن دارو میگیرید و تحت نظرید. قبل سقط با ترسهایی مواجه هستید که اونا تجربه دارن و میتونن در مدیریتش کمکتون کنن. بعد سقط بلافاصله سونو میشید و مزیت بزرگیه. کادر بیمارستانی که من بودم واقعا همدلی و انسانیت زیادی داشتن امیدوارم همیشه سلامت باشن. اخر اینکه بار روانی سقط زیاده اون‌خاطرات بد تو خونتون اتفاق نیوفته روانتون کمی بهتره. نوشتن اینا سخت بود ولی امیدوارم کمکی به کسی که نیاز داره کرده باشم

برام دعا کنید این روزهای سخت رو بگذرونم.

[QUOTE=337415993]سلام عزیزم من اخراذر ماه بچم که 16هفتش تموم شده بود رو سقط کردم طفلی ضربان قلبش وایستاده بود بچه ...[/

امیدوارم خدا جاش براتون سبز کنه و دل شکسته ت التیام بده