2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 57 پست
چجور فهمیدی خسانت کرده مطمیمن مطمینی؟ زن برده بوده؟ ی هفته فقط؟ چرا ب شوهرت نگفتی چرا خیانت میکن ...

صدها بار بهش گفتم صد بارمشاوره گرفتم بهترین لباس میپوشم احترامشو دارم بهش عشق میدم از نظر قد قیافه هیکل تیپ خیلی ازش سر ترم حتی چندین نفر تو متاهلی ازم خاستگاری کردن ولی اصلا ب چشمش نمیام مریض جنسیه بارها خود ارضای میکنه فیلم میبینه دختر و زن میبینه همش دنبال خودنمایی 

بار اولش نیست که هزارااااااااان بار باورت میشه با یکی هم سن سال پیرزنا با زن شوهر دار با مطلقه با ...

بعد چطور همش فکر بچه دار شدن از همچین ادمی هستی 

با خودت دشمنی داری یا با بچه ات 

شما هم‌که میگی مستقل نیستی بچه بیاری یا باید بسوزی و بسازی یا یکی دیگه رو هم تو این بدبختی شریک کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار اولش نیست که هزارااااااااان بار باورت میشه با یکی هم سن سال پیرزنا با زن شوهر دار با مطلقه با ...

خب بیکار نشستی ک چی

برد اقدام ب طلاق کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بعد چطور همش فکر بچه دار شدن از همچین ادمی هستی  با خودت دشمنی داری یا با بچه ات  شما هم ...

مادرشوهرم خواهرشوهر فشار میارن ک اگ بچه بیاری دیگ درست میشه دیگه به فکر زندگیه منم ی مدت خر شدم ولی خداروشکررررررررررر که نشد

مامانم میگه یک هفته صبر کن چون از نیتت خبر ندارن نمیدونن ک میخای طلاق بگیری اگ تو این هفته پیگیری نش ...

چجوری اخه فقط خیانت کاره نمی دونن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مادرشوهرم خواهرشوهر فشار میارن ک اگ بچه بیاری دیگ درست میشه دیگه به فکر زندگیه منم ی مدت خر شدم ولی ...

معلومه باید فشار بیارن میدونن با بچه دست و پات بسته تر میشه و گل پسرشون با خیال راحت تر به کارهاش میرسه