2777
2789
عنوان

سوزش واژن در بارداری

1951 بازدید | 6 پست

سلام خانمها من هفته بیست و سه هستم و یه مامان سرکلاژی‌ام. از دیروز بعد از ظهر واژنم سوزش داره قسمت های داخلی نه همون قسمت های بیرونی. هیچ ترشح خاصی و سوزشی هم ندارم. موقع ادرار کردن هم نیست که بگم عفونت بارداریه . کلا پوست اون ناحیه حساس شده انگار. تا دو روز پیش که رفتم دکتر هیچ مشکلی نداشتم و خودمم استراحت مطلق هستم و توان هر روز رفتن بیرون رو ندارم. به نظرتون مسئله خیلی خطرناکیه؟

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
احتمال داره عفونت داشته باشی  آب بخور  شوینده نزن بدتر میشه مثل صابون

عفونت واژن کلا خیلی خطرناک و اورژانسیه به نظرت؟ مثلا ممکنه اگه توی هفته آینده برم دکتر موجب زایمان زودرس بشه؟

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت واژن کلا خیلی خطرناک و اورژانسیه به نظرت؟ مثلا ممکنه اگه توی هفته آینده برم دکتر موجب زایمان ز ...

شدیدش عزیزم خطرناک هست چون بچه وکیسه آب داره بزرگتر میشه بدن آب بیشتری نیاز داره 

روزی چند لیوان آب یامایعات بخور 

نه سریع که زایمان زودرس نمیشی نترس 

اگه دیدی خیلی اذیت میشی برودکتر 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم چی شد دکترتون چی گفت؟

عزیزم گفت آب بیشتر بخور، روزی یکبار هم با شامپو بچه خودت رو بشور و خشک کن حتما بعد از دستشویی. عفونت نبود

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕