2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بگید برنامه ی امروزتون چیه ،؟ ناهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 45 پست
عه من دیروز فسنجون گزاشتم انقد زیاد شد که امروزم میخوریم

وای فسنجون دیدی چه برکت می‌کنه و زیاد میشه😂😂😂😂

بابا من اومدم فسنجون درست کردم اولین بارم بود 

یه رووووغن عجیبی انداخته بود که نگو

بابام گفت مطمئنی این همه چربی می‌ذاره امشب راحت بخوابیم😂😂

تا دو روز ما فسنجون داشتیم🤣🤣شب و روز🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر بزرگمو عصر ببرم کلاس زبان بعد بریم تره بار ببینم باقالی اومده.. لباس اتو کنم و زنگ بزنم ببینم پسر عمه هنوز تو آی سی یو هست یا بهتر شدن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دخترم هنوز خوابه خونم ترکیده یه کوه لباس دیشب شستم ولی خوشحالم 🥲 تو خونه هیچ چی نداریم و باید بر ...

وای دقیقا مثل من ماه پیش پونزدهم حقوق گرفتم تا بیستم خرج شد. دیگه مونده نون بگیرم دستم بکشم ب قفسه های یخچال و بخورم . الان رو تقویم چوب خط زدم  تا پونزدهم ک حقوق بگیرم😆

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
وای فسنجون دیدی چه برکت می‌کنه و زیاد میشه😂😂😂😂 بابا من اومدم فسنجون درست کردم اولین بارم بود&nb ...

اونا چربی گردو هست ضرر نداره... برای منم زیاد شده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
واایی چه حس خوبی داشت پیامت .شما مستقل هستید ؟ کلا خانم های مستقل خیلی وایب خوبی بهم‌میدن .امیدوارم ...

ممنون عزیزدلم اره عزیزم مستقلم منم از پیام شما حال خوب گرفتم چون یکم کارم زیاده داشتم به این فکر میکردم چرا برای مسافرت باید این همه فول تایم کار کنم تا عقب نباشه کارم

ممنون عزیزدلم اره عزیزم مستقلم منم از پیام شما حال خوب گرفتم چون یکم کارم زیاده داشتم به این فکر میک ...

موفق باشی عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته و همیشه مستقل باشی و روی پای خودت باشی قربونت

#انسانیت