2777
2789

من که بچه ها مدرسه ن 

حوصله ی تمیز کاری هم ندارم . معدم درد میکنه

ناهار هم خورشت بادمجان داریم

راضی باش به رضای خدا 

ی دخترم ۲ سالشه اون یکی دو ماهشه کوجیکه اروم نمیگیره هنوز کارام مونده 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکارم ناهارم مرغه دیگه تعطیلم تا یکشنبه و خوشحالم😁

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

ما هنوز معلوم نیست چی داریم. واقعا نیاز به اطلاع رسانی نیست

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

ناهارمو که شبا آماده میکنم چون شوهرم ناهار می‌بره 

کل روز هم بیکارم تا عصر 

واسه شوهرم کباب لقمه ای و برنج گذاشتم واسه خودمم شوید پلو با ماهی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

منم همه کارام مونده لباس شوییمم خرابه باید پاشم لباسم بشورم ناهارم ته چین از دیشب .الانم سه ساعته اینجا میچرخم الکی

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

دیروز جارو برقی اینا کشیدم صبح قرمه سبزی گذاشتم برنج خیس کردم کار خاصی ندارم برا خودم چای دم کردم تو نی نی سایت میچرخم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

من دیشب خواستم دکتر برم استامبولی زیاد درست کردم برا امروز ناهار

فقط شب نمی‌دونم چی بذارم

بعد الان می‌خوام برم حمام 

بعد بیام شاهنامه بخونم 

بعدش برا استراحت گرد گیری کنم 

بعد دوباره شاهنامه بخونم تا بابام میاد ناهار بخوره

بعد از ظهر هم برم پیش دوستم بهم زنگ زد گفت دلم برات تنگ شده

دخترم هنوز خوابه

خونم ترکیده

یه کوه لباس دیشب شستم ولی خوشحالم 🥲

تو خونه هیچ چی نداریم و باید برم بگیرم چون حقوق دیر دادن 

تمیز کنم، جارو کنم ناهار بزارم