طرف تاپیک میزنه (حالا یا با افتخار یا با عذاب وجدان) از رابطش (هم عاطفی هم ج.نسی) با یه مرد متاهل می گه بعد که کاربرا سرزنشش می کنن با یه حالت حق به جانب شاکی هم میشن که چرا منو سرزنش می کنین و دلمو می شکونید و من خراب و هرزه نیستم و بخاطر رفع نیازهام رفتم تو این رابطه و منو قضاوت نکنین و خلاصه شروع می کنن بد و بیراه گفتن به بقیه کاربرا. آدمی که نتونه نیازهاشو کنترل کنه فرقی با حیوانات نداره. پس دقیقا تعریف زن هرزه و خراب چیه؟ از خدا نمی ترسین از آه دل همسر اون مرد بترسین که بدجور زمین میزنتتون. من که به شخصه از دیدم این جور تاپیک ها حالت تهوع می گیرم.
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
میدونی عزیزم من خودم از زن ها خراب هرزه شدیدا بدم میاد و هیچ وقتم مدل اونا زندگی نمی کنم کراش نزدم رو کسی ولی از بعضی ها شنیدم ازدواج های سیندرلایی،علالدینی، اختلاف مذهبی عمدتا بی ثبات و پوچن گفتم کراش نزدم و جنس مخالف به 👀 داداش متاهل یل در شرفش 👀 می کنم حالا باز بعضی ها ❤️ این ندلن ولی من یکی از علاالدین خیلی بدم میاد من کمکت می کنم ثروتمند شی ولی امیدوارم مردها حدشون نگه دارن
یک جوری میگن تو هر..زه ای! انگار خودشون طعم شو میدونن ..! خدا گفته که هروقت اشتباهی کر ...
تقصیر خودشونه دیگه..تعریف کردن گناه خودش گناهه..پشیمانی خب باخدا درمیان بزار..ما ادمیم،ادم معمولی..معصوم نیستیم،عارف نیستیم..همگی مثل همیم..هرچقدرم زبونمون روبتونیم کنترل کنیم و چیزی نگویم ظاهراً..قطعا تو قلبمون میخاییم قضاوت کنیم..اینم از کارهای شیطانه..