2789
عنوان

کاش این زن های هرزه و خونه خراب کن از این سایت قطع دسترسی بشن.

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 41 پست

یک جوری میگن تو هر..زه ای! 

انگار خودشون طعم شو میدونن ..! 

خدا گفته که هروقت اشتباهی کردی حتی بزرگترین اش باشه به روی من برگردانی من میبخشمت فقط پشیمونی کافیه! 

اینایی که عاشق خدان در زبون نزدیک به خدان 

در دل کیلومترررر ها با خدا دور اند

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

آخخخخخخ دلم میخواد هر جیندرلایی که از هرزگی هاش تعریف میکنه و بعد برمیگرده میگه منو قضاوت نکنین قضاوت فقط کار خداس رو جرررررررر بدمممممم

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آدم ها خوبه خودشونو جای هم بذارن خیلی از مشکلاتمون حل میشه

بعضی کارها جای هییییچ توجیهی نداره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
اره واقعا بعضی هاشون متاهل بچه دارن ..چ جوری میرن با مرد غریبه بعد میرن خونشون خدا داند

اکثریت شانسم دارن..شوهرشون دوستشون داره،روی حرفشون حرف نمیزنه..اونوقت منه خر،ازصب تاشب دنبال بچه هامم،اخرشم شوهرم بهم تهمت زد..می‌دونی یکساله باهاش حرف نزدم..وتاقیامتم نمیبخشمش

میدونی عزیزم من خودم از زن ها خراب هرزه شدیدا بدم میاد و هیچ وقتم مدل اونا زندگی نمی کنم کراش نزدم رو کسی ولی از بعضی  ها شنیدم  ازدواج های سیندرلایی،علالدینی، اختلاف مذهبی عمدتا بی ثبات و پوچن گفتم کراش نزدم و جنس مخالف به 👀 داداش متاهل یل در شرفش 👀 می کنم حالا باز بعضی  ها ❤️ این ندلن ولی من یکی از علاالدین خیلی بدم میاد من کمکت می کنم ثروتمند شی ولی امیدوارم مردها حدشون نگه دارن 

میدونی عزیزم من خودم از زن ها خراب هرزه شدیدا بدم میاد و هیچ وقتم مدل اونا زندگی نمی کنم کراش نزدم ر ...

این زبون بسته چی میگه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

باور میکنی با اینهمه سابقه تا الان چنین تاپیکی ندیدم  اصولا زنا خلافاشون رو تعریف نمی کنن عجیب ...

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
یک جوری میگن تو هر..زه ای!  انگار خودشون طعم شو میدونن ..!  خدا گفته که هروقت اشتباهی کر ...

تقصیر خودشونه دیگه..تعریف کردن گناه خودش گناهه..پشیمانی خب باخدا درمیان بزار..ما ادمیم،ادم معمولی..معصوم نیستیم،عارف نیستیم..همگی مثل همیم..هرچقدرم زبونمون روبتونیم کنترل کنیم و چیزی نگویم ظاهراً..قطعا تو قلبمون میخاییم قضاوت کنیم..اینم از کارهای شیطانه..

والا تازگی یه چیزی مد شده من هرغلطی خواستم بکنم کسی هم حق نداره قضاوتم کنه و چمدونم نظر هرکس محترمه. ...

دقیقا همینجوریه. داعش و طالبان هم یه نظر و اعتقادی دارن ولی نظرش اصلا محترم نیست

همون دیروزیه؟ ارواح عمش معلمه؟ اخر هم قفل کرد خاکبرسر

اون یک دونش بود. بارهای دیدم از اینجور تاپیک ها

عزیزم  چی گفت؟

خیلی راحت بمن گفت تو مثل سگ نجسی،چون خائنی..بدون مدرک،بدون دلیل..تو این یکسال آنقدر فکر کردم نصف موهام سفید شد..جالبه خداهم سکوت کرده..چرا باید همش بمونه واسه قیامت،حداقل نصفش تواین دنیا عوضش دربیاد،تا ماهم دلمون خوش باشه،امیدوار باشیم..

من حالم از زنهایی بهم میخوره که به زن دوم میگن هر.زه ولی به شوهر حروم لقمشون نمیگن هر.زه.

کلا انگار مشکل از زنهای دیگه ست که مردای بدردنخور و یالغوزشون میوفتن در باسن اینو اون

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍