2789

طرف تاپیک میزنه (حالا یا با افتخار یا با عذاب وجدان)  از رابطش (هم عاطفی هم ج.نسی)  با یه مرد متاهل می گه بعد که کاربرا سرزنشش می کنن با یه حالت حق به جانب شاکی هم میشن که چرا منو سرزنش می کنین و دلمو می شکونید و من خراب و هرزه  نیستم و بخاطر رفع نیازهام رفتم تو این رابطه و منو قضاوت نکنین و خلاصه شروع می کنن بد و بیراه گفتن به بقیه کاربرا. آدمی که نتونه نیازهاشو کنترل کنه فرقی با حیوانات نداره. پس دقیقا تعریف زن هرزه و خراب چیه؟ از خدا نمی ترسین از آه دل همسر اون مرد بترسین که بدجور زمین میزنتتون.  من که به شخصه از دیدم  این جور تاپیک ها حالت تهوع می گیرم.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موافقم خدا برشون داره از زمین عوضیا اشغال

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بخاطر نیازشون برن شوهر کنن خود ارضایی کنن نه اینکه با مرد متاهل وارد رابطه بشن درسته خود ارضایی کار بدیه اما از اون بد تر زندگی یه خانواده رو نابود کنی هس

و ما در هیاهوی روزگار اگر آرامیم دلمان ب خدا گرم است ...🧡💚 

نمیگم خوب میکننا ولی این جوری دور ور ندار هر انسانی ممکنه بلغزه. نه هر حیوانی به قول شما. هر انسانی ممکنه بلغزه. انشالا برا هیچکس پیش نیاد تجربه من میگه زیادی چیزیو منع نکن سرت میاد

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...