2777
2789

مبلا هم دسته هاتون سیاه شده از کثیفی 

خب پس با چی تمیزش کنم؟

حالا دیونس میگم خب چیکار کنم میگه میخاستی مبل روشن نگیری

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

من برای عید مبل شور اومد خونمون مبلامو شست خیلی راضی بودم

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

بگو این همه ادم مبلاشونو دادن خراب شد؟

بهونه میاره

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم دیدم راضی باشن 

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

هزینش چقدره عزیزم چجوری می‌شورند بابخار یا چی ؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

نه بابا اصلا خراب نمیشه که

خیلی هم تمیز میشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بگو این همه ادم مبلاشونو دادن خراب شد؟ بهونه میاره

اره میترسه یوقت چیزی شه بگم تو بخر خسیسه

میخاد پول نده داره بهونه میاره

اره خسیسه

ی سطل آب مایع درست کن دستمال بده دست شوهرت بگو تمیز کن حرف زد بگ ومیخواستی بدی مبل شویی 

اره مامانم اینا بخار شو‌دارن میگم بخار شو هم‌بکشه