2777
2789
دمکرده ی   گل بنفشه و عناب واسه سرفه خیییلی خوبه.  در ضمن ضد تب خیلی خوبی هم هست.   هرکی گفتم  استفاده  کرده   جواب داده   انشالله  برای شماهم  خوب باشه.  خودم  برای پسرم  ۵ سالشه  همیشه استفاده میکنم  عالیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولش میترسیدم بدم چون کوچولوئه اما گفتم باز گیاهیه بهتر از داروهای شیمیاییه.خداروشکر دوروزه دار ...

بارهنگ تو پودر پلانتاژل که واسه اسهاله هست 

پسرم تو دوماهگی دکتر بهش داد

به دونه هم که چیزی نداره

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
بارهنگ و به دونه ندادم تا حالا از عطاری بگیرم؟ الان توی طول روز پنج شش بار سرفه میکنه فقط

اره عزیزم

از عطاری بگیر بریز تو لیوان روش اب گرم بریز بزار بمونه حسابی که لعاب داد بهش بده بخوره.شنیدم خود به دونه رو نخورن فقط لعابشو بخورن بهتره اما بارهنگ رو بخوره

انشالله زودی خوب میشه شک نکن.مخصوصا قبل از خواب یا استراحتش بده عالیه

ببر دکتر شربت زادیتن با اسپری حتما میده  اسم گودکان

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ادرینا جون چند وقته سرفه داره نینیت؟

حدود یک هفته میشه

از 23خرداد که بردمش دکتر سرفه داره اما دو سه روزه که لعاب به دونه و بارهنگ میدم خداروشکر خیلی کم شده.طفلی دخترم انقدر سرفه میکرد اشک از چشاش میامد اعصابم میریخت بهم

بچه ها پس طبیعیه دو ماااه؟ من خیلییییی استرس دارم میخوام ببینم کسی بوده اینقدر طولانی شده باشه سرف ...

خوب میسه ایشالا نگران نباش

ببین مراقب باش دود سیگار و آلودگی ماشینا و عطر و اسپری و...که حساسیت تنفسی میاره نزدیکش نباشه دیگه.من شنیدم بخور سرد هم خوبه

دکتر کلانتری چی بهش داد عزیزم کارش خوبه؟

داروش یکماهه بود  و هرشب بهش میدادم 

دختر من مفصله خیلی داغون شده بود 

من بردمش راضی بودم 

اما بنظرم سه چهار روز  بارهنگ و به دونه عناب و نشاسته بده اگه پسرت میخوره 

مرتب بده اگه حل نشد مشکلش ببرش دکتر 

زادیتن من با بدبختی گیر میاوردم خارجیشو‌میدی دیگه ؟ دیگه تاثیر نمیکرد 

داروش یکماهه بود  و هرشب بهش میدادم  دختر من مفصله خیلی داغون شده بود  من بردمش راض ...

منم خرجیشو با بدبختی پیدا کردم الان ده روزه میدم خیلی بهتره

قبلش کتوتیفن دادم یه ماه اصلن فرق نکرد

اینا رو چجوری بدم بهش؟ جدا جدا دم کنم یا با هم؟ روزی چند بار؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

پسر من تو خواب سرفه نداره به محض بیدار شدن چه صبح چه عصر سرفه میکنه بعدشم تک و توک

منم خرجیشو با بدبختی پیدا کردم الان ده روزه میدم خیلی بهتره قبلش کتوتیفن دادم یه ماه اصلن فرق نکرد ...

سه چهار تا دونه بهدونه رو بذار تو اب جوش تا لعاب بده 

بارهنگ رو میریزی تو اب جوش در میذاری تا دم بکشه و اونم حالت لعاب دار میشه 

عناب رو مثل چای دوسه تا دونه دم میکنی 

نشاسته هم که تو اب جوش میریزی با یه کوچولو نبات هم میزنی 

عناب و بارهنگ‌و به دونه  رو میشه قاطی داد اما کم کم بهش بده 

اگه بد دواست قاطی کن بهش بده که یه دفعه بخوره