2777
2789
عنوان

بیا نی نی یار خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست
ابرومو برده اینقد پشت سرم حرف زده کاربریمو بخش کرده به همه

باشه نگران نباش

درست میشه

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

باشه نگران نباش درست میشه

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@فزووعےہخوقاق من قصدم کمک به اون خانم که تو خیابونا اواره شده بود کمک بود تو گفتی تو خوده اونی دوتا ...

سلام

من نمی دونم جریان بینتون چیه اما گفتن توی سایت به کسی کمک مالی یا غیرمالی نکنین.

🟠 بعضی ها هم چون به کسی کمک کردن تعلیقشون کردن.

@فزووعےہخوقاق  سلام استارتر مثل این که تگتون کردن اما آبی نشد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگه بود  می‌نوشت  دسترسی به این کاربر وجود ندارد

قانون جدید سایت اینه ! خیلی وقته دیگه نمیزنه دسترسی به این کاربر وجود ندارن 

وقتی تعلیق میشی کسی جز نی نی یار ها نمی‌فهمن 

تعلیق شده 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

لطفا تگ نکنید استارتر کلی به من بی احترامی کردن و تعلیق شدن ! لطفاً بحث رو ادامه ندید 

تعلیق نشدم!

فقط جواب تو مریض رو دیگه نمیدم چون نی نی یار جان گفتن شما مریضی به همه گیر میدی و انژی منفی هستی گفتن ولش کن فضوله منم بیخیال شدم خیلی دلت میخواس تعلیق شم ن؟!

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.