2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد وام میدن نفری ؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

رفاه زدم ینی رفاهم اصلی نیست؟

نه دو سه هفته صبر کن اگر دیدی فقط یکی دو نفر کم شده لغو کن 

چون بانکهای خصوصی ماهی یکی دوتا بودجه میدن بهشون فقط 

بانکهای دولتی مثل ملت خوبن هفته ای ۱۰_۲۰ تا ازشون کم میشه 

بانك خوب ثبت نام كن قبل انتخاب شعبه يا بانك برو بپرس شرايطو ك چجوريه،،، ملت شرايطش خوبه 

من از ملت گرفتم كلا يك ماه طول كشيد بدون پارتي بازي 

شوهرم از بانك شهر گرفت با ي ذره پارتي بازي يك هفته اي گرفت (البته به متصدي بانك دو تومن شيريني داد) چون كارمونو جلو اندخت

نه دو سه هفته صبر کن اگر دیدی فقط یکی دو نفر کم شده لغو کن  چون بانکهای خصوصی ماهی یکی دوتا بو ...

الان از ۲۶ام فقط ینفر رفتیم جلو

والا موقع ثبت نام اصن بانک های دیگرو نمیاورد

میترسم حذف کنم ثبت نامو باز نشه ثبت نام کرد

بانك خوب ثبت نام كن قبل انتخاب شعبه يا بانك برو بپرس شرايطو ك چجوريه،،، ملت شرايطش خوبه  من از ...

ینی قبل از تعیین شعبه اشنا پیدا کردین؟

میگ باید اول تعیین شعبه بشی

الان از ۲۶ام فقط ینفر رفتیم جلو والا موقع ثبت نام اصن بانک های دیگرو نمیاورد میترسم حذف کنم ثبت نا ...

هرروز چک کن ببین بانک ملت باز شده یا نه هر موقع باز شد حذف کن اونو ثبت نام کن واقعا خصوصی ب درد نمیخوره