2777
2789

ممکنه بخاطرقطع قرص دومافدباشه این ماه دوباره پریودشدم دارم دیوونه میشم

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

من بخاطر خونریزی زیاد پریود رفتم دکتر بهم همین قرص و داد چشمت روز بد نبینه اگه قبلش ی بار در ماه پریود میشدم و زیاد اون ماه س بار پریود شدم جوری ک دکترم بهم سرم و آمپول زد تا خونریزی و تموم کنه 

من بخاطر خونریزی زیاد پریود رفتم دکتر بهم همین قرص و داد چشمت روز بد نبینه اگه قبلش ی بار در ماه پری ...

من سه ماه خوردم پریودام منظم شداخه قبلش دوباردرماه پریودمیشدم ولی این ماه نخوردم سریع پریودشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم بخاطر اونه منم یه مدت میخوردم وقتی که دیگه نمیخوردم وسط سیکلم دوباره پریود میشدم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
آره عزیزم بخاطر اونه منم یه مدت میخوردم وقتی که دیگه نمیخوردم وسط سیکلم دوباره پریود میشدم

الان چیکارکنم بنظرت عزیزم یعنی تخمک گذاری نداشتم نکنه همیشه اینجوری بمونم

شماتنبلی تخمدان داشتید من هیچوقت اینجوری نشدم بعدعمل بینیم تودوماه چهاربارپریودشدم رفتم دکترزنان این قرصوبرام نوشت این سه ماه خوب بودم پریودم سروقت بوداین ماه نخوردم ۲۴پریودم بودبازدیروزپریودشدم خیلی حالم بده

شماتنبلی تخمدان داشتید من هیچوقت اینجوری نشدم بعدعمل بینیم تودوماه چهاربارپریودشدم رفتم دکترزنان این ...

اره من چون کلا پریود نمیشدم بهم داد تا زمانی که میخوردم خوب بود قطعش که میکردم مث قرص ال دی بعد چند روز پریود میشدم ولی مثلا دیگه قرصام تموم شدن کلا نمیخوردم قشنگ ۱۴ روز بعد از پریودی ام دو باره پریود میشدم بنظرم قرص بیخودیه تنبلی تخمدان فقط ورزش هوازی کن با اصلاح سبک تغذیه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اره من چون کلا پریود نمیشدم بهم داد تا زمانی که میخوردم خوب بود قطعش که میکردم مث قرص ال دی بعد چند ...

عزمزمه این قرصا دکتر ب من داده واسه کیست

من خیلی میترسم بخورمش ،حس خوبی بهش ندارم

چیکار کنم ب نظرت ب من گفت از روز ۵ تا ۲۵ پریودی بخور بعد قطعش کن تا پریودشی دوماه بخور 

اصلا ب دلم نیس بخورم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔