2777
2789
عنوان

داداشم دختر بازی میکنه

911 بازدید | 30 پست

خیلی با داداشم راحتم و کارایی که میکنه رو بهم میگه و داشتیم با هم جرعت حقیقت بازی میکردیم ازش پرسید هر پنجشنبه شب که میری باغ چیکار میکنی؟ 

اول مقاومت کرد ولی بعدش گفت با دخترا و رفیقامم. 

بهش گفتم با دخترا تاحالا رابطه داشتی؟ 

گفت اره، هرکی تو این سن میگه نداشتم دروغ میگه 

و جالب اینجاس من تئاتر مختلط میرم و میگه نرو و ازش دلیلشو میپرسم میگه چون من دوست ندارم بری و منم بهش گفتم منم دوست ندارم دختر بازی کنی اونم گفت باشه. 

نمیدونم واقعا چیکار کنم حقیقتا بهشم میگم دخترا ابرو دارن میگه اونا اگه براشون مهم بود بهم پیشنهاد همچین کاری نمیدادن

خیلی نگران اینده شم میترسم بی ابرو شه، به نظرتون چیکار کنم؟ 

چقد تو کارای هم دخالت میکنید عزیزم

رابطه داشتن هم دو طرفه ست

به کسی تجاوز نکرده که

و خب اینکه به این تنوع طلبی عادت کرده خیلی بده البته

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تو ک آبرو داری اومدی ی دختر مریضی داشت اومدی یکی پاچه پاره بود ولت نکرد اومدی یکی انقد معصوم بود ...

دقیقا اینا همه رو بهش گفتم، میگه خودم میتونم از پس خودم بر بیام و از خودم دفاع کنم 

چقد تو کارای هم دخالت میکنید عزیزم رابطه داشتن هم دو طرفه ست به کسی تجاوز نکرده که و خب اینکه به ...

اخه اون خیلی دخالت میکنه و میترسم ناراحت بشه چیزی بهش بگم، گفت اگه تئاتر بری بدجور ناراحتت میکنم

جالبه مامان و بابام مشکلی ندارن با این قضیه