2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون برش و بخیه

563 بازدید | 20 پست

هفتم زایمان کردم طبیعی ولی اصلا برشی نخوردم وبخیه هم نخوردم 

از داخل هم ندوختم چیزی کسی اینجوری بوده؟؟

واژن گشاد میشه؟؟

فک کنم ب این زایمان زایمان فیزیولوژیک میگن 

کسی بوده اینجوری؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم وهم عروسم زابمانشاشون اینطورین.بعد زایمان مجبورشدن عمل زیبایی کنن  به قولشون شده پنجره

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

زایمان منم تقریباداشت به همین منوال پیش میرفت که متوجه شدیم من یه مشکل تولگن دارن که بچه سرش خوب نمیچرخه بازم برش زدن🥲وقت پسرمم همینطورشد

وقتی ماماداشت چک میکردمتوجه شدگفت لگنت یه انحناداره که نمیذاره سربچه بچرخه بیاد

خوشبحالت... زایمانش روش خاصی داره؟ شاید بچت کوچیک بوده

والا ماما گرفتم بهم گفت بدون برش و بخیه درش میارم برات بهم ورزش با توپ داد و یکارایی کرد بچمم ۳۴۶۰ بود

۳۴۶۰ بود بچم

خب هرکسی ممکنه بعد اززایمان نیاز ب عمل پیدا کنه این نگرانی نداره حتی کسانی ک سزارین شدن هم ممکنه افتادگی داشته باشن. همینکه بخیه نخچردی مثل ما درد بخیه نکشیدی شکر

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚