2777
2789

همش  تکرار میکنم و غر میزنم

فراموشم نمیشه اذیتم میکنه 

ادم ساکتی هم هستم روبروشون نمیتونم جواب بدم...

هربار ک تکرار میکنم گریه میکنم انگار همین الان بوده ، انگار ن انگار ۸سال گذشته .....

اگر میشه  کمکم کنید 

چ کارایی بکنم

میخام   زندگیم ارومتر بشه...

یه مدته اینجوری شدم زیادی  تکرار میکنم 

من مثل  شما بودم همش نشخوار ذهنی وسردرد وتپش قلب آخرش بخودم اومدم گفتم ببین اونا اصلا ارزش حتی یه دقیقه از زمان منو ندارن که بهشون فکر کنم هربار اومدن توی ذهنم این جمله روشاید اولاش صدبار در طول روز بخودم میگفتم کم کم رها شدم وحالم خیلی بهتر شد اولاش سخته ولی نتیجه ش عالیه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مثل  شما بودم همش نشخوار ذهنی وسردرد وتپش قلب آخرش بخودم اومدم گفتم ببین اونا اصلا ارزش حتی ...

تو رو خدا  چ کار میکنی در  طول روز  ؟

چ جوری تونسی؟

واااااااااییییییییی اگر بدونی  چقدر   ذهنم درگیرشه  

تا اندازه ای پیش میره  از   درون   بدنم گُر گرفتگی  پیدا میکنم  از اعصابم  میزنه  ب کتفم  میگیره میگرنم دارم...

اوضام وحشتناکه

خودم  خودمو  دارم نابود میکنم 

آفرین بهترین کار رو کردی،،،منم عین شما،،وای که چقدر آرامش دارم از اینکه نمیبینمشون    

من متاسفانه میبینم ولی دیگه مهم نیست واسه م متاسفانه بدون خبر هم میان پشت درت امروز خواب بودم بادخترم چنان دربامشت میکوبیدن ناجور دوتامون از خواب پریدیم

تو رو خدا  چ کار میکنی در  طول روز  ؟ چ جوری تونسی؟  واااااااااییییییییی اگر ب ...

اول یه صلوات شمار بگیر وقتی یادت میان شروع  کن ذکری صلواتی ...بگو بعد آروم آروم بخودت بگو مگه اینا کی ن که کل روزمو با فکرشون حروم کنم تا میان توی ذهنت مثل یه جارو برقی جاروشون کن بریز بیرون چند روز سخته خسته میشی همش میخوای بگی نمیشه ولی تحمل کن میشه

وای خدای من... خیلی  خوبه ک  بیخیالشون تونسی بشی

برا خودت ارزش قائل شو،،به خودت بگو آرامشم از هر چیزی مهمتره،،ادمای پست وبی ارزش هیچ جایگاهی تو ذهن وقلبم ندارن،،قران با معنی بخون چون واقعا ارامبخشه