2777
2789

سلام دوستان ما تازه اومدیم تو خونمون و خونمون هنوز پرده نیس و شوهرمم قسط زیاد داره دستش خیلی تو خرجه نمیتونه پرده کنه فعلا بتونه هم سختش میشه،خودم ی ده تومنی دارم میخواستم طلا بگیرم بعد دوباره نظرم بر این شد ک شوهرمم مقداری بزاره روش ک خونمون پرده کنیم ... 

حالا امروز یکی از دوستام بهم گفت خیلی اشتباه می‌کنی ، گفت پرده کردن خونه وظیفه تو نیست، پولتو واسه خودت طلا بخر شوهرت وظیفشه هرجور هس خودش پرده کنه،

بنظرتون چکار کنم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا زندگی مشترکه 

اونم بگه من خونه نمیخرم؟؟؟

اگر ادم قدرشناس و خوبیهحتما کمکش کن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

سبک زندگی شما رو نمی دونم من به شوهر خودم میدادم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

از منی که هربار پولامو تقدیم شوهرم‌میکنم میکم حق با دوستته نده پرده خونه جزو واجباته چه زود چه دیر شوهرت محیا میکنه این پول توعه که از دستت میره پس اندازش کن نگهدار 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

من ۳۰ تومن دست شوهرم دارم هی امروز و فردا میکنه پسم بده دیگه پشت دستمو داغ کردم ک بهش پول کمک نکنم ولی اگر شرایط شما رو داشتم کمک میکردم بالاخره خونه خریدین ی قدم بزرگ برداشتین بهتره کمک و کنار شوهرتون باشین

من نظر دوستت رو نمیپسندم. من درامدی ندارم ولی همین پول خرجی هایی هم که میده بازم پس انداز داشته باشم برا خونه خرج میکنم. تازه من همسرم دعوا میفته ببر بده لباس و ارایشی براخودت نده وسیله برا خونه. میگم من خودم حال میکنم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰