2777
2789

سالی که نکوست از بهارش پیداست همینه ماشینمون تصادف کرد بالا ۵۰ تومان خرج گذاشته رد دستمون مریضی یه طرف چقدر دعوای خانوادگی توی همین دو سه روز داشتیم چقدر گریه کردم چقدر نحس بود این ماه

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم شده این چیزا پیش بیاد برامون مثلا خواستیم صبر کنیم سالگرد برادر شوهرم برسه عروسی کنیم دیدیم فردای سالگرد یکی از اقوام نزدیکمون فوت کرد اما اسی همین که میگی ماه بدیه حتی اگه روزای ایندش قرار بوده خوب باشه براتون خود به خود چون معتقدی ماه خوبی نیست همون روزها به روزای بد تغییر پیدا میکنن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من خودم اردیبهشتیم امروز تولدم بود  امروز کلی بلا سرم اومد حتی تو دانشگاه حتی دعوا شد و تولدمم ...

به خدا نکبت توی این ماه از سر و کولم بالا می‌ره دیروز تو خیابون بودم یه ماشین همین چند قدم جلو تصادف کرد😐😐😐

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
ما هم شده این چیزا پیش بیاد برامون مثلا خواستیم صبر کنیم سالگرد برادر شوهرم برسه عروسی کنیم دیدیم فر ...

خیلی اتفاق بدافتاد این چند روز برام الکی الکی 

سنگینی افتاده بهت 

چیکار کنم برداشته بشه

به خدا نکبت توی این ماه از سر و کولم بالا می‌ره دیروز تو خیابون بودم یه ماشین همین چند قدم جلو تصادف ...

واقعا بخیر بگذره من که امروز اینقدر گریه کردم که جون ندارم هیچ کاری کنم 

چیکار کنم برداشته بشه

صلوات بفرست گله نکن  به خودت تلقین نکن که ما چقد بدبختیم بلا سرمون میاد و ازین حرفا اتفاقه پیش اومده فکر کن دفع بلاس 

اسپند زیاد دود کن شاید چشمتون زدن 

مادرم تو ماه اردیبهشت از دنیا رفت  فکر کن وسط این همه قشنگی و رنگ و عطر ، مادرم ناگهانی پر کشی ...

الهی بگردم💔🫂

براشون فاتحه خوندم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷