2777
2789

🌹خانم گلا...سلام. 

نماز و روزه هاتون قبول باشه.

دوتاسوال داشتم.

1.قرص اسید فولیک400میکروگرم که باید 3ماه قبل از بارداری خورد رو میشه بدون تجویز پزشک خورد و همینجوری از داروخونه گرفت؟

2.دیگه نیازی به خوردن همون قرص آهن های کوچولوی قرمز معمولی(قرص فریرون) نیست. یا باید اونا رو هم بخورم؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

عزیزم همون اسید فولیک رو بخور

قرص های دیگه رو بعد از سه ماهگی بهت میدن سر خود قرص دیگه نخور

اما اسید فولیک هیچ مشکلی نداره خوردنش هر چند ماه جلوتر هم بخوری بهتره

یکی بود💖 هنوزم هست💖یکی رو دوست داشتم💖هنوز هم دارم💖اهای یکی💖خیلی تکی💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون اسید فولیک رو بخوری کافیه  احتیاجی به نسخه پزشک نیست..اهن هم باید با تجویز پزشک باشه..شاید ...

نه بابا. گاهی سرم درد میگیره و یا بالای چشام درد میگیره. خیلی کم هم پیش میاد که سرگیجه دارم. به نظرم اینا نشونه های کم خونیه.

اما میرم بعدا آزمایش هم میدم.

ولی به احتمال زیاد یه مقدار کم خونی رو دارم چون معمولا زنها 80درصدشون فقرآهن دارن.

عزیزم همون اسید فولیک رو بخور قرص های دیگه رو بعد از سه ماهگی بهت میدن سر خود قرص دیگه نخور اما اس ...

شما چکاپ کامل واسه قبل از بارداری شدین ؟ قرص رو هم میشه بگین چقد قبلش شروع کردین؟

و به نظرتون با نخوردنش اگه یهویی بارداری اتفاق بیفته ممکنه مشکلی پیش بیاد.چون این مقدار جذب آهن تو موادغذایی مثل گوشت قرمز و حبوبات و تخم مرغ هست. آیا ممکنه دیر خوردن یا کم خوردنش مشکلی واسه جنین بعدا پیش بیاد ؟

شما چکاپ کامل واسه قبل از بارداری شدین ؟ قرص رو هم میشه بگین چقد قبلش شروع کردین؟ و به نظرتون با نخ ...

من 4 ماه قبلش یه ازمایش کامل خون دادم

دکترم هم گفت اسید فولیک بخورم 

یکی بود💖 هنوزم هست💖یکی رو دوست داشتم💖هنوز هم دارم💖اهای یکی💖خیلی تکی💖
خب عریزم شما باید حتما ازمایش های قبل بارداری رو بدی که اهن هم توش چک میشه..تیرویید و قند خیلی مهمه. ...

والا تصمیمم واسه چکاپ کامل قبل از بارداری جدی بود به چند دلیل فعلا نرفتم.

یکی از این که شوهرم اسم بچه رو هنوز کامل به زبون نیاوردم میگه نه. و اجازه نمیده برم واسه چکاپ.دوم اینکه میترسم مشکلی باشه و بهم استرس وارد کنه و ناامیدم کنه .میگم اولش اقدام کنیم تا ببینیم بعد چی میشه. میگم اگه یهویی باشه انگاری بهتره. اما میترسم بعدا بخاطر تیروئید یا فقرآهن مشکلی تو بارداری پیش بیاد.

دوست عزیز قرص اهن رو از ۴ ماهگی شروع میکنن و هیچ لازم نیست که زودتر خورده بشه ووو مقداراهن شما از مواد غذایی تامین خواهد شد ویه ازمایش روتین  خون بدبن و حتی اگر هم کم خونی ناچیری باشه باز قرص اهن از ۴ ماهگی باتوجه به مقدار کم خونی دوزش بیشتر میشه.... و اصولا از ۳ ماهه دوم به بعد خانمای بارئاری به هاطذ تغییر حجم خون دچار انمی فیزیولوژیک میشن که از طذیق تجویز قرص بهبود پیدا میکنن .... فعلا شما اسید فولیک بخور 

من 4 ماه قبلش یه ازمایش کامل خون دادم دکترم هم گفت اسید فولیک بخورم 

آزمایش کامل خون چیه.

یعنی یه آزمایش خون ساده میگیرن بعد تو نتیجه قند و آهن و تیروئید رو مینویسن ؟ 

ببینشما میتونید پیش یه پزشک عمومی برید و بگید که ازمایش روتین خون و همین طور از نظر تیرویید بررسی میخوای بشی و یه ازمایش ادرار داده بشه. ازمایش خون شامل

Cbc

Blood group and Rh

T3 .t4.tsh 

Fbs

که برای قبل بارداری اینا کافیه چون به محص باردار شدن در اولین ویزیت ازمایش تکمیل تر میشه که بررسی ایدز وهپاتیت و vdrl هست

ببخشید تخصصی پاسختون رو گفتم چون ممکنه سوال بقیه هم باشه

دوست عزیز قرص اهن رو از ۴ ماهگی شروع میکنن و هیچ لازم نیست که زودتر خورده بشه ووو مقداراهن شما از مو ...

اسید فولیک رو از نوع 400 mgباید بخورم حتما ؟ 

چند وقت پیش 10دونه از داروخونه گرفتم اما قرص سفید رنگ بودن.و حتی نفهمیدم چه میزان بودن. چون خانومه سرش شلوغ بود و به نظرم متوجه نشد که بهش گفتم 400بده.

و دیدم این نوع تقریبا قرمز هستن ؟درسته ؟ خارجین ؟

ببینشما میتونید پیش یه پزشک عمومی برید و بگید که ازمایش روتین خون و همین طور از نظر تیرویید بررسی می ...

واقعا سپاسگزارم. خیلی ممنون بابت توضیح عالیتون.

ان شاالله سر اولین فرصت میرم واسه آزمایش خون و ادرار.