2777
2789
عنوان

ریزش مو لطفا متخصصا بیان

83 بازدید | 9 پست

سلام پسرم  ۱۷ ساله شرمنده امدم تو سایت زنونه سه چهارماهی هست بعضی از مکمل و زینک استفاده می کنم رفتم دکتر گفت کمبود ویتامین داری اینا جدیدن احساس می کنم مو هام میریزه تویی عوارض طولانی مدت این قرص ها خواندم که ریزش مو میاره ایا درسته و باید چیکار کنم 

اول ازمایش بده

اگه مشکلی نداشتی اصلا

تبریک میگم

ریزش ارثی احتمالا داری((اگه تو خانوادتون باشه کسی که موهاش ریخته))

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازمایش بده اگه مشکلی نداشتی اصلا تبریک میگم ریزش ارثی احتمالا داری((اگه تو خانوادتون باشه کسی ...

راستش ارثی نیست چون فامیلی مو های پر پشتی داریم مال خودمم پر پشته و خوبه ولی جدیدا احساس می کنم میریزه 

راستش ارثی نیست چون فامیلی مو های پر پشتی داریم مال خودمم پر پشته و خوبه ولی جدیدا احساس می کنم میری ...

اون ریزشا عادیه از یع سنی به بعد روزی ۵۰ تا ۱۵۰ تا میریزه

عادت میکنی بهش 

اخه قبلا نمی ریخت کلا جدیدا ریزش شروع شده فکر می کنم بخاطر مکملا باشه 

نیست

همه این ریزشو دارن همون ۱۰۰ تا هم دارن شما که متوجه نمیشی

همش که یه پلاستیک زیر سرت نیست که تعداد موهای ریخته شده رو بشمری

وقتی ریزش مو خطرناکه که دست بکشی به موهات ۵۰ تا فقط تو دستت باشه