بهارگلمااا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 4901 عنوان چرا من گوجه سبز دوست ندارم 252 بازدید | 27 پست از بچگی از گوجه سبز بدم میومد بنظرم یه میوه سطح پایین حساب میشه نهااایت یدونه بخورمحالا میگن گرونه و .... 1403/02/11 | 21:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوری_بهشت عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 5949 منم اصلا دوست ندارم یه بار خواستم بخورم اما بدم اومد دیگه نخوردم عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17628 الان چون نوبرونست گرونه چهار روز دیگه پر میشه همه جا ... میوه نوبرونه همیشه گرونه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 28474 بچه بودم دوست داشتم، الان نه به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7554 من دوست دارم و عزیزدلمهاقتصاد زیادی ورم کرده، همه چیز گرونهگوجه سبز عزیز هم پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
بهارگلمااا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 4901 تو تاپیک پربازدید دیدم اومدم پست بذارم دیدم قفله تعجب میکنم کسی گوجه سبز دوست داشته باشه بنظرم اصلا نباید جزء میوه ها حساب بشه مزه نداده اصلا
رزآبی۷۶ عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 13578 ضربه بزنی بشکنه نمک و نعنا خشک بزنی و😋😋😋😋😋😋 نگووووووووشوهرم الان خریده پسرمم اورد جلوم نشست نمک زد خوردمنم از اسهال شدید دارم میمیرم نمیتونم بخورم
بهارگلمااا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 4901 من چرا عاشقشم پس😭😂 شوهرمم خیلی دوست داره من همش فکر میکردم بد سلیقه است اومدم سایت دیدم گوجه سبز چقدر خواهان داده
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 24968 فکر نمیکنم میوه سطح بالا پایین داشته باشه،دوست داشتن نداشتن هم صرفا سلیقس دیگه
بهارگلمااا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 4901 فکر نمیکنم میوه سطح بالا پایین داشته باشه،دوست داشتن نداشتن هم صرفا سلیقس دیگه سطح پایین از نظر خودم گفتم نه همه که منظورم اینه فکر میکردم میوه خاصی حساب نمیشه