2777
2789
عنوان

به کسی که توفکر خودکشی چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 57 پست
خوندم عزیزم  نفهمیدم چرا اجنه باید بخوان ما خودکشی کنیم؟🤔

دیگه روح ما تو این دنیا سرگردان میشه و اون موقع اونا میان اذیتمون میکنن روحمونو تسخیر میکنن و یه خدمت خودشون درمیارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کادر درمانم و از اینی که میگم مطمئنم.کسی که خودکشی میکنه یا میخاد خودکشی کنه دچار افسردگی هست و دست خودش نیست حتما حتما ببرینش روانپزشک دارو شروع کنه حتما خوب میشه.فقط داروها دوهفته ی اول خواب آور هستن و اینکه ۲هفته طول میکشه تا داروها اثر کنه

من خودم همین فکرو دارم

پس سعی میکنم گوش بشم برای طرف الکی نصیحت نکنم و برم رو منبر ،اینقذثدر آسیب دیده و رنج کشیده که حتی حوصله حرفم نداره ولی من برای خوشحال کردن و امید به زندگی دادنش اگر بتونم تلاش کنم 

دردی از درداش کم کنم همدرد بشم نه که منم دردی بشم رو درداش 

مواظب حرفامم هستم بعضی وقتا بعضی حرفا به  ادما خودش مثل یه خنجر به قلبه 

دیگه روح ما تو این دنیا سرگردان میشه و اون موقع اونا میان اذیتمون میکنن روحمونو تسخیر میکنن و یه خدم ...

واقعا؟؟؟؟فکر میکردم این چیزا تو فیلماست

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
نه کاملا واقعیه بزرگترین خواسته و هدفشون اینه ک کاری کنن ما انسانها خودکشی کنیم که به هدفشون برسن

تسخیر که کردن چیکارش میکنن؟فکر کنم زمان مرگ واقعیش که میرسه ولش میکننن دیگه مگه نه؟ 

پس چرا میگن میبرنت یه جای تاریک و سرد عذابت میدن پیش بقیه کسانی که خودکشی کردن توی لجن فرو میری و..؟

بعضیا هم میگن همون لحظه ای خودکشی کردی روحت توی  همون لحظه میمونه و هی اون لحظه ها تکرار میشن تا وقتی که زمان مرگ واقعیت برسه

تاپیک نمازو خوندم خیلی جالب بود من خوشم میاد از اینجور مطالب اگه بازم زدین منم تگ کنین  بیام بخونمولی خیلی مفهومی بود مغزم سوت کشید کاش یکم به زبان ساده تر بود 

جنسیتتون رو توجه نکردم گفتم عزیزم🤦معذرت میخام⁦😊

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔