2777
2789

بچه ها دوستم،شوهرش کارگاه تولیدی کفش داره.همینجوری تو رفاقت بدون هیچ مشکلی پارسال به دوستم گفته بیا برو دسته چک بگیر من دیگه حسابام خراب شده و اینا. تا از چک تو استفاده کنیم کارگاهو گسترش بدیم بعد زنه هم قبول کرد و براش دسته چک گرفت،شوهرهه و هم شروع کرده بوده چک دادن به همه کسایی که ازشون دستگاه و مواد اولیه و همه چی،خلاصه چکارو خرج کرده.چکا هم همه دوستم امضا میکرده بدبخت فکرشو نمیکرده که شوهر عوضیش هر چی این حسابارو پر میکرده توش عنوان میکرده "بابت مهریه"

حالا دوستم چکار کنه بچه ها؟وکیل داریم اینجا؟

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم مهریه اش پر شه بقیه رو پاس نکنه دوستت بیفته زندان

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

چکارو که خانمه پاس نکرده. کس دیگهدای پاس کرده. مول از حساب خانمه رفته.

چه جوری میشه.؟ از خود خانومه مهریشو داده؟ نمیشع که

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من نفهمیدم .چک ب اسم زنه بوده چجور میزده بابت مهریه . اینجور ک از حساب زنه میرفته

شوهره از حسابای خودش پرشون میکرده برا طلبکار

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود