مقدارش رو چشمی میریزم ولی طرز تهیه رو بهت میگم من هر موقع درست کردم سرش دعوا بوده
پیاز رو خلالی نازک خرد کن و بزار با روغن حسابی طلایی بشه زردچوبه و فلفل و ی کم ادویه گوشت بزن (تو زردچوبه خسیسی نکن ) بعد چرخ کرده رو اضافه کن بزار حسابی سرخ شه( اگر قلم هم داری همراه گوشت اضافه کن ) گوجه پوست کنده رو تو غذاساز بریز حسابی له بشه اگر م غذا ساز نداری رنده ریز کن مقدار گوجه رو زیاد بگیرگوجه ها رو به چرخ کرده اضافه کن بزار آبش کشیده شه بعد ی قاشق پودر جوانه گندم یا پودر جو بریز
برنج نیم دانه با جو پوست کنده خرد شده و ی کم جو پرک و دو قاشق عدس بشور و به مواد اضافه کن آب بریز بزار حسابی برا خودش بجوشه
وسط های پخت سبزی رو اضافه کن (سبزی شامل جعفری و اسفناج به ی اندازه و گشنیز نصف جعفری ،شوید نصف گشنیز ،خیلی ریز خرد بشه )
آخر کار اگر دوست داشتی ی کم پیاز داغ بریز نه زیاد ،چون خودش پیاز داشته قبلش