2777
2789
عنوان

اش گوجه

167 بازدید | 10 پست

بچه ها فردا مهمون دارم توروخدا راهنماییم کنین اش گوجه واسه 20نفر چقدر سبزی و وسایل بخرم 

وچیکار کنم خوشمزع بشه 

فقــــــــــط خـــــــــــــــدا والسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقدارش رو چشمی میریزم ولی طرز تهیه رو بهت میگم من هر موقع درست کردم سرش دعوا بوده 

پیاز رو خلالی نازک خرد کن و بزار با روغن حسابی طلایی بشه زردچوبه و فلفل و ی کم ادویه گوشت بزن (تو زردچوبه خسیسی نکن ) بعد چرخ کرده رو اضافه کن بزار حسابی سرخ شه( اگر قلم هم داری همراه گوشت اضافه کن ) گوجه پوست کنده رو تو غذاساز بریز حسابی له بشه اگر م غذا ساز نداری رنده ریز کن مقدار گوجه رو زیاد بگیرگوجه ها رو به چرخ کرده اضافه کن بزار آبش کشیده شه بعد ی قاشق پودر جوانه گندم یا پودر جو بریز 

برنج نیم دانه با جو پوست کنده خرد شده و ی کم جو پرک و دو قاشق عدس بشور و به مواد اضافه کن آب بریز بزار حسابی برا خودش بجوشه 

وسط های پخت سبزی رو اضافه کن (سبزی شامل جعفری و اسفناج به ی اندازه و گشنیز نصف جعفری ،شوید نصف گشنیز ،خیلی ریز خرد بشه )

آخر کار اگر دوست داشتی ی کم پیاز داغ بریز نه زیاد ،چون خودش پیاز داشته قبلش 

برا۲۰نفرمهمان آش گوجه آخه؟

خیلی خوشمزه هست من برا چهل نفر هم درست کردم منتهی بعنوان پیش غذا و غذای اصلی کباب بوده 

ولی سر این آش دعوا بوده ،به طوریکه کباب ها اضاف اومد همه آش خوردند 

مقدارش رو چشمی میریزم ولی طرز تهیه رو بهت میگم من هر موقع درست کردم سرش دعوا بوده  پیاز رو خلا ...

موادش تقریباً بگم برا ۴۰ نفر که درست کردم 

۷ عدد پیاز متوسط ، ۲۰ عدد گوجه متوسط 

۳ بسته گوشت ۳۰۰ گرمی ، ۴ قاشق  پودر جو و جوانه گندم ،ی مشت عدس ،ی پیمانه برنج و نصف  نیم دانه .ی پیمانه و نصف  خرده جو و خرده گندم 

دو بسته ۳۰۰ گرمی سبزی و دو تا قلم گوسفندی 

البته من پیش غذا بود و غذای اصلی چیز دیگه ای بود 

خیلی خوشمزه هست من برا چهل نفر هم درست کردم منتهی بعنوان پیش غذا و غذای اصلی کباب بوده  ولی سر ...

میشه طرز تهیشو بامقداراشو بگی برا 20نفر

فقــــــــــط خـــــــــــــــدا والسلام