2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید شما قبلا با دستگاه مونولیت مدیو استار لیزر کردید ؟ نتیجه بخش بود براتون ؟ 

منم میخوام صورتمو کامل لیزر کنم نمیدونم کدوم دستگاه بهتره 

برای لیزر خانگی هم مارک فیلیپس از چند نفر شنیدم که تاثیر خوبی داشته براشون ولی بقیه ی مارکها نه . تاپیک جامع لیزر خانگی توی نی نی سایتُ سرچ کنید و نظراتشونو بخونید 

ببخشید شما قبلا با دستگاه مونولیت مدیو استار لیزر کردید ؟ نتیجه بخش بود براتون ؟  منم میخوام ص ...

اره من با دستگاه مدیواستار لیزر کردم البته صورتم رو نه. تقریبا راضی بودم موهام کم و نازک شده ولی اونقدری که دوست داشتم کم نشده   برا همین میخواستم ببینم لیزر خانگی خوبه یا نه که بگیرم. شما اگه صورتت موهاش ضخیم نیست اصلا لیزر نکن چون لیزر موی کرکی رو ضخیم میکنه 

ممنون عزیزم حتما میخونم  

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

اره من با دستگاه مدیواستار لیزر کردم البته صورتم رو نه. تقریبا راضی بودم موهام کم و نازک شده ولی اون ...

موهای صورتم کرکی نیست ولی اونجوری زبر و ضخیم هم نیست . موی معمولیه صورته ولی خیلی سیاه و زیاده. 

موهای صورتم کرکی نیست ولی اونجوری زبر و ضخیم هم نیست . موی معمولیه صورته ولی خیلی سیاه و زیاده.  ...

من جایی که میرفتم مشاوره داشت قبلش که ببینه برای هر قسمتی لیزر جواب میده یا نه اگه خواستی بری اینجور جاها برو که قبلش راهنماییت کنن الکی وقت و هزینه نکنی

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔