کاش معلما هیچ وقت کادو از دانش آموزا قبول نمیکردن من معلمم ب خدا غیر از چند شاخه گل توی این چهار سا ...
من یادمه کلاس اول بودیم ، دهه هفتاد بود...بعد یکی از بچه های کلاس که وضعیت مالی قوی نداشتن، یه جفت جوراب پارازین آورد، قشنگ یادمه چجوری با یه حالتی مثل خجالت رفت به معلم داد، نگاه تعجب بقیه بچه ها هم یادمه ...با همون بچگیم ناراحت شدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینکه زیر بار زور رفتی نشون دهنده اعتماد به نفس پایین شماست و عدم توانایی نه گفتن وگرنه معلم به هدی ...
خوب عزیزم، ایشون ناراضی بوده، ممکن بچه اینو درک نکنه، از جهتی وقتی همه دانش آموزان این کار میکنند بعد یه دانش آموز این کارو نکنه، خود اون بچه حس سرخوردگی پیدا میکنه میاد غر میزنم به مادر پدرش که چرا شما اینکارو نکردید... این خانمم ابخاطر بچه حتما این کارو کرده.. ولی اگر چندنفر از مادرا جمع بشن و بن که مخالفن، شاید اونموقع حالت بهتری ایجاد بشه
اره...ولی خوب خود معلم برخورد و شعورش خوب و بالا بود...حتی یادم هست که روز تولد خودم معلمم بهم کتاب هدیه داد سر کلاس، من حتی یادم نبود تولدمه...کلا خودش اهل هدیه دادن به بچه ها بود به مناسبتها و تشویقها ...