2777
2789

لطفا نپرسید چی شده انقد ب مشاوره ها توضی دادم مغزم ارور داده

همسرم دست بزن داره فحاشی قدر نشناسه تحقیر میکنه و...اگه کسی تجربه جدا شدن داره بهم بگه بعد از طلاق چجوریه، دوتا دختر زیبا هم دارم زیر ۷سال

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢

نمیدونم مشکلت چیه 

منم زندگیم خرابه 

خستم 

شوهری که قدر نمیدونه 

همش گریه باز تو مشاوره رفتی من با کسی تا حالا حرفم نزدم 

انشالا درست بشه مشکل هردومون

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم مشکلت چیه  منم زندگیم خرابه  خستم  شوهری که قدر نمیدونه  همش گریه با ...

الهی آمین عزیزم فرزند داری؟

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢
عزیز جان بین بد و بدتر باید انتخاب کنی بعد طلاق هم شرایط سختیه هم برای خودت هم بچه ها الانم که اوضاع ...

🤒

نمیدونم مشکلت چیه منم زندگیم خرابه خستم شوهری که قدر نمیدونه همش گریه باز تو مشاوره رفتی من با کسی ت ...

الهی آمین. منو زده دندم شکسته

من می گم یه چند سال صبر کن از لحاظ مالی خودتو ببند بچه هارو ببر گناه دارند

ههی خدا

زیاد دور و برش  نباش ماخانوما مشکلمون اینه که می‌خوایم حرف بزنیم و راهکار بدیم و  تلاش کنیم که رابطه رو خوب کنیم به نظرم سکوت بهترین حالته کاری به کارش نداشته باش کارای معمولی که باید انجام بدی رو انجام بده درخواست‌های معمولی رو انجام بده با کمترین صحبت