ms_m مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 عنوان قرص اسپیداکتون 100 بازدید | 10 پست دکتر دو ورق قرص برام نوشته الان یکی شو کامل استفاده کردماز اونجایی که قطع ناگهانیش خطرناکه بنظرتون ورق بعدیو دوز مصرفش را کمتر کنم؟؟دکترم حرفی نزداسپداکتون ۱۰۰ صبحی ی عدد استفاده میکنم کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉 1403/02/11 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیم_ممیز عضویت: 1391/08/19 تعداد پست: 14905 دکتر گفته قطعش خطرناکه؟یا رو بروشورش نوشته..من همیشه ناگهای قطع میکنم دکترمچیزی نمیگه. البته پرولاکتینم خیلی بالا و خطرناک نبوده هیچ وقت . مال شما مگه خیلی بالاست
sarsaaar عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 54 منظورت اسپیرونولاکتونه؟اگه منظورت همینه هروقت تصمیم به قطعش گرفتی دوزشو کم کم پایین بیار بعد قطع کن ولی اگه فعلا نمیخوای قطعش کنی دلیلی نداره دوزشو کم کنی چون براساس بیماریت ممکنه تو دوزای پایین جواب نگیری
ms_m مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 دکتر گفته قطعش خطرناکه؟یا رو بروشورش نوشته..من همیشه ناگهای قطع میکنم دکترمچیزی نمیگه. البته پرول ... نه خودم از گوگل سرچ کردم یعنی براتون عوارضی نداشت قطع ناگهانیش من دکتر برای ریزش موهام نوشته کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉
ms_m مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 منظورت اسپیرونولاکتونه؟ اگه منظورت همینه هروقت تصمیم به قطعش گرفتی دوزشو کم کم پایین بیار بعد قطع ک ... دکتر فقط برام دو ورق نوشته الان ورق دومه ۸ تا دیگه باقی مونده دیگه این ۸ تا تموم بشه مصرف نمیکنم برای ریزش مو مصرف میکنمدوزشو کم کنم؟ کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉
نسیم_ممیز عضویت: 1391/08/19 تعداد پست: 14905 نه خودم از گوگل سرچ کردم یعنی براتون عوارضی نداشت قطع ناگهانیش من دکتر برای ریزش موهام ... نه اصلا دکترم هشداری دربارش نداده.. بارها قطع کردم.. حالا خب احتیاط کن به تدریج کم کن.
sarsaaar عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 54 دکتر فقط برام دو ورق نوشته الان ورق دومه ۸ تا دیگه باقی مونده دیگه این ۸ تا تموم بشه م ... خب اگه میخای قطعش کنی پس باید دوزشو کم کنی اول ۵ روز با دوز۵۰بخور بعدشم بکنش ۲۵
ms_m مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 خب اگه میخای قطعش کنی پس باید دوزشو کم کنی اول ۵ روز با دوز۵۰بخور بعدشم بکنش ۲۵ ممنون عزیزم❤ کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉
ms_m مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 نه اصلا دکترم هشداری دربارش نداده.. بارها قطع کردم.. حالا خب احتیاط کن به تدریج کم کن. ممنون گلم🌸 کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉