2777
2789

همش میگم این دخترایی ک تا این حد از من خوشگلترن رو اگر پسری ک میخوام انتخابش کنم میدید میرفت ازونا خوشش مبومد؟

حالا نگین غیر قیافه شرایط دیگ هم باید داشته باشه، چون واقعا برای پسرای امروزی قیافه کافیه تا از یکی خوششون بیاد، ولی خودشون پول ندارن یا اعتماد ب نفس ندارن میدونن دختره قبول نمیکنه، میرن سمت دخترایی ک قبولشون میکنه

اگر کسی با من زندگی کنه بگه منو میخواد، ولی تو دلش اون دختر خوشگلا هم جا داشته باشن، و همش حسرت بخوره چی؟

من میترسم جدی، حتی میگم با این اوصاف همون دختر خوشگلا ازدواج کنن بهتره، من مجرد بمونم برا روحیاتم خیلی بهتره چون ضربه میخورم ازینک حس ناکافی بودن پیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا همینجوری بودم

بعد اینقدر بهم گفتن متوجه شدم خودمم خوشکلم شاید خیلی بیشتر از دخترایی که نگاشون میکردم

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
منم قبلا همینجوری بودم بعد اینقدر بهم گفتن متوجه شدم خودمم خوشکلم شاید خیلی بیشتر از دخترایی که نگا ...

ولی من کسی بهم نگفته😂💔 خودمم دارم میبینم ک زیاد خوشگل نیستم من باید دنبال راه مبارزه اگر هست با این افکار بگردم

منم همیشه فوبیای اینکه دخترای دیگه بهش پا ندادن پس اومده سمت منو دارم . ولی خب همیشه زیبا تر و بهتر ...

کاش همه خیلی خوشگل بودن، تا این بین کسی ب شخصیت هم نگاه میکرد

کاش همه خیلی خوشگل بودن، تا این بین کسی ب شخصیت هم نگاه میکرد

هیییی چی بگم دوستم . بلاخره تفاوت ها ادما رو متمایز میکنه از هم . یکی مهربونه یکی خوشگله یکی پولداره 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

خب محبوبه ولی ن محبوب تر از معشوق خودش

اخه معشوق جنس مذکر همین خوشگلان، اصلا تو عشق هم دنبال همینن، دنبال ظاهر دخترن

من ب شدت طرز فکرم این موضوع شده چون دیدم هیچ کس تو دانشگاه ب چشم هیچ پسری نیمد الی اون دختر خوشگلی ک تو دانشگاه بود، اون رو همه مورد توجهشون میذاشتن، همه حداقل یه بار بهش پیشنهاد دوستی دادن و از عشقشون بهش گفتن، حتی گاهی پیش اومد بعضی از مردای سن بالا عاشقش میشدن و من حرفای پر سوز و گدازی ک در موردش میزدن رو خبر داشتم 

اخه معشوق جنس مذکر همین خوشگلان، اصلا تو عشق هم دنبال همینن، دنبال ظاهر دخترن من ب شدت طرز فکرم این ...

تو فقط این مردای هول و بی سطح رو میبینی . خیلی ها هستن که جنتلمننن . من داداش دارم میدونم مرد ها چجوری ان خیلی هاشون هستن که عشق واقعی ملاکشونه نه قیافه . تو ام دنبال این چرت و پرت ها نباش به موقعش خدا یه مرد خوب میزاره جلوت . دانشگاه هم جز این وقت تلف کنی ها هیچی نداره یه جایه اشغاله به درد نخوره . سرت تو هدفت باشه همین.