2777
2789

من باید ۲وم پریود میشدم نشدم عقب افتاد ۲بار ازمایش دادم ۱بار ۶ ام دادم ۱بارم ۱۰ ام هر جفتش منفی بود ب نظرتون برم سونوگرافی اون معلوم میکنه نی نی نمیخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم هنوز هست امیدتو از دست نده

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اگ منفی بوده دیگه سونو نمیخاد 

اخه میترسم باردار باشم منفی کادو باشه چون تو نی نی سایت خوندم میگفتن بعد ۱۰روز منفی بود بعد ۲۰روز مثبت خیلی ترس دارم دیگه دستام جای سوزن نمونده هم پولم رفته هم جونم

اخه بعضیا ت نی نی سایت میگن بعد ۲۰روز رفتن مثبت شده ۱۰روز منفی بوده نگرانم کرده آنقدر پول خرج کردم پ ...

اگه تو اقدامی عقب جلو شدن پریود طبیعیع..اگه تا چند روز دیگه ام پریود نشدی یع بی بی چک بزن

👶🤍